onsdag 17 december 2014

Trötthet av dumheter och politik!

Läste något hur USA ställt kalender ordning med månad-dag-år. Ja vad är annat att förvänta sig ifrån dubbelmoralens, stolpskottens, vansinnets och miljöbrottens förlovade land !?!?.

Otroligt hur gammelmedia kan vinkla till sin fördel när de redan  innan är fientliga stolpskott utan nämnvärd påverkan på verkliga folk som redan vet vilka de är!

Att politiker svamlar i sin enfald är inget nytt. När detta blir felvinklat som det alltid blir när gammelmedia skriver något är äldre än världshistorien! I Sverige har bölden av AIDS vuxit från introduktion år 1970 framtill idag, men från och med 1989-90 skedde tydliga förändringar där den verkliga demokratin stod i skottlinjen för mentalsjuka politikers och myndigheters framfart och tyvärr har media lyckats vämjeligt påverka först i sina egna led därefter politiska partier, rättsväsendet, rättssamhället och under tiden spridit sin gödsel till redan olyckliga men ack så nyhetstörstande medmänniskor i vårt land.
 Tack o lov! Finns alternativ media som framför allt är sanningsenliga men även variationsbefattade och det ser man med främsta fördel!.

Det är märkligt att ALLT sötas med antingen Aspartam såsom läskedrycker, livsmedel med mera samt druvsocker och det senaste på tapeten Stevia. Själv uppskattar man en produkt som likt Stevia är en NATUR produkt. AGAVE sirap är så bra ett sötningsmedel kan bli! Enligt högst personlig bedömning. Man har provat den i olika mängder i Te, Kaffe, till livsmedel såsom våfflor, pannkakor och funnit att någon supersötma har man varken upplevt eller kroppen reagerat på!

Som med Stevia har AGAVE sirap lågt blodsockerindex vilket gör den utmärkt för diabetiker typ 2 att använda. Det har man själv, och det är en av anledningarna att man söker efter sockerersättning för INGEN människa som inte är självförnekare kan påstå att den inte ibland behöver lite sött!

                          Klicka på (tumma i smartphone/Android) bilden så kan texten läsas!

Väl Mött! Onsdag 17 december och allt är som det ska (än så länge). Gott folk som skiljer gammelmedial lögn från sannmedial verklighet!.

1 kommentar:

  1. Inatt har det tydligen varit inbrottsförsök hos net on net. Vad man blir less på att läsa sånt. Knarkarjävlar ska utrotas!!! Ska man ha något ska man HANDLA!!! För helvete!!!!!!!!!!!!

    Saknas pengar- svält ihjäl då!!!!!!! Alla former av fusk, bedrägeri, stöld, inbrott borde omvandlas till amputation av en lem UTAN bedövning eller smärtstillande!!! Utan minsta vård av dessa kriminella!

    Då fick nog butiker, affärer, lager och liknande stå ifred.

    SvaraRadera