tisdag 30 december 2014

Gott Nytt År!

God afton!

Så har snart ett år gått. 2014 har varit olikt många andra år på många sätt. Man har fått utföra varierande uppgifter i arbetet vilket gjort att man trivts och det med några mentalt funtade! Att man sedan tar större ansvar än många bidrar till ett bättre fungerande arbetsklimat. När det kommer till den skada som uppstod i slutet av november måste man gå tillbaka till arbetsmoment man genomfört som dock skulle ha undvikits. Det är märkligt vilken turbulens som tvingas uppstå på arbetet för att felaktiga chefer tillsätts utan baktanke på varaktighet, lämplighet och pålitlighet, många gånger rena stolpskotten!. Tyvärr har så också blivit med den s.k regering Sverige har. Tack och lov finns ett oppositionsparti av rätt kaliber!.

Man förblir sjukskriven ett tag till. Däremot är man på bättringsvägen som det heter, man har för avsikt att återvända till arbetet. Man får ta det försiktigare i början Vilket personligen är omöjligt men man tvingas att lyssna på kroppen. Något man aldrig brytt sig om tidigare! Då är det väl meningen att det ska behöva bli såhär.

Tanken bakom postningen är enkel, när man knappast vet ifall man postar något imorgon. Tyvärr kan man av olika skäl inte sammanfatta året som gått när man inte är den typ av person. Man lever från dag till dag och att minnas viktiga ting och händelser från januari till december är svårare för en enskild människa än för t ex media tidningar då dom är så många fler som minns varsitt specifika. Däremot minns man mycket annat och det är väl vad som kan räknas när det gäller.

Något man alltid minns är att det ALDRIG förekommit alkohol på julafton eller nyårsafton! Varför alkoholförtäring i samband med matintag? Sedan mängder mer alkohol och slockna innan tolvslaget. Är man däremot i gasen när man nått tolvslaget och kombinationen eld och fyrverkerier är det uppenbart olyckligt! Barndom och uppväxt kantades av 0% alkohol på dessa Barnens högtid och gemensam högtid. Därav har man köpt alkoholfritt och ingen skumpa! Inga fyrverkerier! Man har inte roligare, trevligare eller mer njutning än man själv gör det till.

GOTT NYTT ÅR! 2015 Alla besökare.

1 kommentar:

  1. Åh vilken dag! Inga störande element inga onödiga utsvävningar, inget onödigt tvång att gå till affären för behov av nödvändiga livsmedel. Det mesta känns utmärkt och en otrolig tur att man inte jobbar och varit på väg hem för ca fyra timmar sedan. Det hade gått spikrakt åt himlen! Ja fanders alltså. Det har man varit med om för åtta år sedan. Då man blev "fast" på teg! Regn från mitten av dagen och framåt eftermiddagen. Bussarna slutade gå, ingen information hade man nåtts av, sent på kvällen promenerade man över bron till busshållplatsen i centrum. Man var hemma ca 21:00 istället för 17:10!

    Fly förbannad gav man fan i dagen därpå. Ja det är väl en av flertalet gånger man stått i missöde och ingen jävel som bryr sig det minsta. Därav skiter man i de flesta utom några få. De som har förståelse för hur vidrigt situationen kan vara. De förtjänar ömsesidig respekt!

    SD för all framtid. Till de på något sätt trampat i klaveret.

    SvaraRadera