fredag 12 december 2014

allt i allting monolog och en del trevlig musik mitt i alltet!

Fredag och vad ska då ske tro? Ja, det blir väl något i alla fall. Det ska bli intressant att höra vad röntgen säger läkaren, ifall det är helt osynbart vad som rör sig i knäet. Ryggen känns skaplig men hur länge? Det får man se. Tragiskt detta då den ekonomiska situationen lär se katastrofal ut i Januari. Även om man inte kommer att spendera några summor under december som innehåller både Julafton och Nyårsafton.

De Pink Floyd Album man tyvärr glömde, om än temporärt, namnen på var ju "The Piper at the Gates of Dawn" och "A Saucer Full Of Secrets", Hur kunde man missa detta? 





Man får skylla på nuvarande situation och att man förändras som person och det är ett måste för annars hamnar man lätt i den utbredda och i många fall omfattande "Psykisk Ohälsa" och det har man ju redan haft då man både år 2005 och 2008 gick in i väggen.

År 2005 var man väldigt nära mental kollaps då arbetsuppgifter blev stressiga och tiden inte ville räcka till. År 2008, i november, åkte man först på förkylning sedan var det något som inte stämde med kroppen. Den sa ifrån och det var bara att lyda. Under hela hösten 2013 till hösten 2014 har man knappt haft sjukfrånvaro, om inte annat en betydligt lägre sjukfrånvaro än tidigare år med start 2012. Detta beror sannolikt på katastrofala förändringar och jobb som går upp och ner i nivå. Vet inte vilken annan förklaring som kan göra sig gällande. Höger knä har sagt ifrån och verkar funka skapligt med ett bra knästöd som man köpte på Jula i slutet av november. Utan detta hade det nog varit långt värre.

Sjukgymnasten menade på att ledbesvär i olika kroppsdelar var något som kunde vara. Själv anser man att det mest troligt är fantasi. Visste denne att man lyft, styrt och hanterat tonvis av olika uppgifter med armar och ben hade den nog haft annat att säga! För så är det: Ris, Grus, Betong klumpar, Trästockar, Blytunga av jord och annat säckar med mera med mera. Många gånger har man ersatt en till två personer med sig själv å arbetets vägnar till förmån för företaget men för en själv endast slit och lidande och varken utökad tjänstegrad eller inkomst!!! FY FAN!

Nåja, slutet gott allting...vått? nja, det kändes bittert ett tag men man måste gå vidare och det har man gjort då man trots allt har fått en bra utbildning och fick gå en kurs samt fått möjlighet att avancera en aning. Detta tack vare en BRA person som fanns på jobbet 2013/14
och sedan har det rullat på.

Nix, dags att avrunda det hela med det som blivit traditionellt.

Väl Mött! Alla verkliga människor med uppriktighet och sanningsenliga!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar