torsdag 11 december 2014

Röntgen väntan bra Magazine!

Så åkte man iväg i morse. Samma tid som när man åkte till jobbet. Med halkan i tanken vill man hellre vara i tid. Det var man med råge! 1,5 timme innan utsatt tid. Efter röntgen tog man lokalbussen ner, kollade upp avgångstid för länsbussen. Det sämsta var att man fick en tilltagande ryggvärk i ländryggen över hela, den lider man en del av just nu men för att gå vidare till vad som tidigare idag skedde så får man läsa vidare!
Gjorde undantaget, att köpa både Mojo Magazine och Classic Rock Magazine, på ockerbyrån. Uncut hade special upplaga Paul McCartney för 108kr. Nä, den fick vara då man inte bryr sig så om Beatles eller McCartney. Sedan är inte den personliga ekonomi situationen på topp.
Bägge Magazinen ser ut att vara bra, underhållande som intressant läsning. De/den som är musikintresserade av klassiska bands utveckling och svunna tidsepoker med medlemmar som fortfarande är i livet rekommenderar man dessa bägge Magazine samt även emellanåt Uncut.
I övrigt får man även den aktuella och intressanta tidskriften Modern Psykologi som man fick månadens nummer av igår samt den i många fall intressanta och innehållsrika veckotidningen Nya Tider. Så nu har man en hel del att läsa, en del skön musik att lyssna på. Det tackar man för!

2 kommentarer:

  1. Skivorna "Brain Damage"(Mojo) och "Riders On the Storm"(Classic Rock) gör man naturligtvis om till Mp3 så att man kan skapa en ny disc med årets samtliga Uncut, Mojo och Classic Rock gratis CD!

    Det get bra utbud i CD/Mp3 spelaren och man kan avnjuta en underbar blandning på bussen till/från jobbet med mera. Perfekt!.

    SvaraRadera
  2. SATAN vad bra Mojo "Brain Damage" är!!! Precis så underbar och vad man längtat efter en längre tid! Härliga covers av Pink Floyd under deras bästa! tid nämligen 1967 & 68. De album som kom då "piper at the gates of dawn" och uppföljaren är helt underbara. Den som kom 1971 är nästan i klass med föregångarna.

    Ja man minns inte riktigt titlarna, sånt som sker med tiden, man glömmer det man förr ansåg viktigt.

    SvaraRadera