onsdag 3 december 2014

Nytt är bra medan övrigt är botten!

Underbart! Ett utmärkt politiskt parti fällde regeringens budget. Nu klagar många när det inte blir som de tänkt sig. Pensionärer får det sämre, arbetslösa får sämre A-Kassa, kanske det men om arbetare fick det sämre och barnfamiljer då? Tänk för Helvete på hur man uttrycker sig!!!

Vi har en begränsad budget, då skall denna oavkortat gynna framtid, viktiga ändamål och det svenska folket dess framtid, kultur, försvar, trygghet och välfärd!!!

Alla andra sandlådepartier är de verkliga nazisterna med sin Sverige fientliga illusion, dessa bör omgående kastas ner i jordkällare och låsas in för att aldrig någonsin släppas fria! Då fick de känna att deras sandlådepolitik är sämst!

Krossa kommunistisk nazistmedia och låt framtidens makt få in allt de vill, i annat fall är vårt land totalt framtidslöst. Alla vet att islam är AIDS!!! I Sverige skall demokratin regera, ingen fascistisk diktatur som 7 klövern strävar mot.

Bra att vi fått ett parti för framtiden, för Sverige i nutid och kommande framtid. Alla motståndare skall skämmas hela sina liv och helst förvisas ut ur landet permanent.

Då sänker vi en del av arbetslösheten, sätter gränser för psykisk ohälsa, skär ner migration markant och får Sveriges budget i balans som den ska vara. För till en bättre vård, bättre undervisning och bättre produktivitet tillkommer välfärd och förbättrad psykisk hälsa!
Väl mött! I Sverige för framtiden och förbättringar, kunskap och bästa välbefinnande!.

 Visst kan det verka förvirrande men låt er inte luras! Bild 1 är SD, Bild 2 är anti-kristendom anti-islam och anti-judendom, bild 3 är Anti-Antifa vilket betyder emot Antifascistisk Aktion. och det är vi ju. En del av aktionerna är utförda med förtecken av R.F, RKU och/eller andra 
 olagliga grupperingar, föroreningar!.
MER KORREKT BILD. 

1 kommentar:

  1. Såhär är det, enligt information via "fantastiska Internet":
    Alla vet relativt mycket om andra världskriget, Adolf, oroligheterna där och då. Men att Hitler besökte något land där han skakade hand med Al-quaida ledare är inte helt känt. Sajten finns under
    www.tellchildrenthetruth.com
    Sedan kan man dra sina egna slutsatser och funderingar med boken som också finns som sajt. Jurgen Graf förintelsen skärskådad. Något sådant där man kan läsa vad som aldrig framkommit offentligt om förintelsen.

    Litteratur finns oändligt av på detta 'Internet' för de som har tid och kan ta nypor salt av allt de läser. Det är inte alla förunnat då vi kan läsa vad olika religioner ödelägger, därtill även mental sjukdom kallad "ideologi".

    Sammanfattningsvis kan nämnas att man räknar sig som tillräckligt fri människa att aldrig låta sig luras, som man naivt barn gjorde. Den tiden har för länge sedan passerat BFD Dvs. Bäst före datum!

    SvaraRadera