fredag 28 november 2014

Reflektioner på mindre lyckade generationer 1980-2014

Visst kan det uppfattas märkligt, när människor ska bli mordhotade för åsikter, då dessa endast rör sig om rätt kritik mot en ideologi som grundades av en pedofil!!! De som efterlyser den borde konvertera och tolka den som den mentala sjukdom den är!!! Bränn dess litteratur och skapa en egen filosofi. Jo man råkade se debatt igårkväll och den egna reaktionen är att allt är sant, vad den utsatte sa. Man hade inte kunnat drömma ens hur många blåsta idioter det finns i vårt land!!!

Tacksamt nog byttes ämnen och lyckligt var ju det. Oavsett ifall det finns opposition kan en lokal händelse ifrågasättas. Varför är det så många olyckor som måste hända kvällstid? Ungdomar ligger och sover till mitt på dagen och beger sig sedan ut kvällstid för att ha "kul" och spinna med bilar, ibland kör de ihjäl sig. Frågan är varför måste de använda orter som tillhåll för sina aktiviteter av detta slag, varför inte använda sig av ensliga öde vägar och ytor som sällan eller aldrig trafikeras? Då hade långt färre olyckor behövt ske.

Skönt är att man själv vuxit ifrån sådana aktiviteter, mognat och använder bilen till vad den är avsedd för. Vad man märkt är att en större skala ungdomar fastnar i en mentalt skadad sfär, lever i sin egen lilla värld, oavsett ju äldre de blir är det som om mognad aldrig någonsin inträder! Tragiskt är det enda man kan tycka, men det finns i alla former som kategorier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar