söndag 21 juni 2015

I Valet som Kvalet...vad som finns och inte om utifall...ja!

God dag!
 
Söndag och några timmar återstår på ledigheten. När hTc'n inte funkar äre bra att få tag på ersättning för den. Ja, displayen kom aldrig före midsommar vilket iofs inte har det minsta betydelse. Man får nog lämna in skiten och få fanskapet åtgärdat. Tills dess står man i klar funderation vilken av tre modeller man finner, i synnerhet, så tillvida inte alla tre finns där man har för avsikt att köpa någon.

En är en LG L Fino för 990kr...
Den andra är en Samsung I9195 Galaxy S4 mini för 1790kr...
Den tredje är en Samsung S7710 Galaxy X cover 2 för 1690kr...
Vars baksida påminner om den gamla B2100...lite knepigt.
Om det nu är en skruv för att öppna locket för insättande av Micro SIM kort, SD Minneskort och tillbaka med batteriet? Ja det får man väl se vad det blir. Den vita ser inte så attraktiv ut, neutral är vad man strävar efter och även hTc'n erhåller en totalt anti-personlig färg på locket men kanske man kan spraylacka det eller helst beställa något nytt i rätt färg. För FÄRG är viktigt liksom rätta funktioner och appar som fattar kommandon blixtsnabbt och korrekt!

Som tidigare nämnts beror det mesta på vilken eller vilka modeller som finns tillgängliga, övrigt får man lära sig. hTc Wildfire var ingen större match att lära sig ej heller hTc One SV LTE. Missnöjd har man dock varit med bägge två. Därför kan det bli både LG och Samsung S7710 Galaxy X cover 2, så har man en till vardera SIM kort, abonnemang och kontant kortet, det vet man aldrig. Den som lever får se...


Väl mött! I Android idioternas välsignade och förlovade värld (snurrigt värre!).




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar