lördag 13 juni 2015

Veckans händelser...

God morgon!

Lördag ledig och då är det verkligen god morgon! Ja i veckan löste man en hel del. Pallar med förbrukningsmaterial röjde man undan på kort tid, uppgifterna för var dag likaså samt hann med en del extra uppgifter som inkluderar funktion i arbetet. Visst tar det på krafterna, rygg, höfter och leder värker men ersättningen modet stärker så att man står ut!

Sedan är helgerna fria och man kan njuta av livet. Tråkigt när alltför många problembarn och sk "vuxna" aldrig tar sina ansvar. Man tvingas brottas med dårar som bäst gjorde nytta långt bortom arbetsgivaren!

Idag är det dock lördag och dagen ser ut att bli chysst. Köpte ut i vår hage igår. Trevlig läsning när inga Musikmagazine längre är något. Filmer ikväll? Kanske det, fortsättning följer på bbt, sedan fem myror och fablernas värld och återstående filmer.

Väl mött! I den ljuva delen av Sverige.

1 kommentar:

  1. Hela veckan har man läst om den unga flickan och i föregående kommentarsfält skrev man mest sannolikt död. Tyvärr är det så att söderut är detta ett vanligt förekommande utgångsläge. I norr finns möjligheter att en saknad kan vara vid liv. Ovanligt är aldrig fallet att utländska individer är gärningspersoner, snarare till 99% i vissa fall kan en förälder vara den som personen/personerna vill åt och förvarnat föräldern som inte vågar kontakta varken polis eller säkerhetsmyndighet för att gärningsmannen/kvinnan har total koll på föräldern. Exempel på detta kan ses i Kjell Sundvalls film "Hotet" med fantastiska Shanti Roney i huvudrollen.

    Hur som helst är det katastrofalt tragiskt och ett starkt minus där Sveriges regering bär ansvaret.

    SvaraRadera