tisdag 16 juni 2015

Kanske lika bra det!

God afton!

Tisdag kväll och snart dags för bbt på DVD. Men först lite annat. Någon ny display till hTc'n har inte synts till ännu, förvisso tisdag beställde den i söndags har dock inga förhoppningar på innan midsommarhelgen...


Fann lite litteratur man beställde för 2-3år sedan, intressant även om den är av eventuellt kontroversiell art, hellre läsa än utöva våld eller annat likt motståndare till det man läser!

Oavsett någon eller några vill stigmatisera en för dessa bryr man sig inte! Ingen äro den att döma en människa för dess yttre lika lite som att döma en bok efter dess konvolut eller titel! Fåfänga, dryga och rena amöbor är de att göra det! (regering, myndigheter, rättsväsen etc.)

Hur kan man uttrycka sig så likt aska? Alla föddes inte tryggt somliga föddes i farstun!

Så kan det se ut om man vill något med någonting! Även om det kan vara emot lagar och tillstånd.

hTc'n är knappast vänlig mot MINA ögon, snarare tvärtom. Blir att kolla upp ifall det finns något lämpligt objekt till kontantkortet framöver. Kanske lika bra det, att slopa hTc'n och se ifall något annat kan vara bättre.

1 kommentar:

  1. Kan bli en LG eller Samsing. Samsung har man sedan tidigare i form av en gammal (2009) B2700 och DEN är utmärkt! Bortlånad för närvarande men hållbar!

    Nåja, nån kan det bli framtill dess att hTc'n är bytt display på och det blir att beställa nytt Micro SIM kort till kontant (om nu detta är möjligt?)

    SvaraRadera