lördag 6 juni 2015

Nationaldagen

God morgon!

Naturligtvis vaknar man tidigt. Handlade glass igår efter hemorts komst, det blev en liters burk vanilj och någon nyhet Gevalia cappuccino mousse glutenfri vilket är bra då man blivit (eller alltid varit?) mindre tolerant (eller totalt?) intolerant mot gluten, laktos, socker mm. De enda ersättningar för socker kroppen tolererar är Agave och inom viss begränsning stevia. Vanilj är god och med hasselnötssås delikat! Gevalia kakan var hyfsat god.

Idag lördag är det nationaldagen och tidig morgon så man får väl se vad man hittar på. Etiketter är avsett södra Sverige som tvingas bemöta våldet, bilbränder, rån, personrån, mord mm. Tack o lov! Slipper vi dela det i vidare utsträckning som det blivit vardagsmat för dem.

Väl mött! I Rätt del av Sverige.

1 kommentar:

  1. Flaggan på bilden är en rörlig animering men den funkar inte, därefter var det 1,5 liters burk med god och välsmakande Vaniljglass, Nougatsås var flaskan och kombinationen är delikat! För övrigt blir det en lugn lördag med en del DVD filmtittande då man har en hel box med big bang theory säsongerna 1-7 kvar och en del fem myror samt kanske några enkel spelfilmer, ja inte spel som de som förståndshandikappade barn och ungdomar missbrukar utan filmer.

    En krater i ert huvud likt den varböld det är, HÄPP! XD

    SvaraRadera