lördag 27 juni 2015

Som det sedan blev

God afton!

Veckan fick ett Slut och det blev lördag. Härlig, givande dag när man gör vad man behöver. I torsdags tog man bilen till jobbet tyvärr tvingades man byta bränsleslang, den hade spruckit i en böj och det sprutade bränsle. Det var av slumpen av ens reaktion man upptäckte katastrofen! Sent om äppelcider lunchtid åkte  man iväg  till netonet och köpte  både Samsung Galaxy S4 GT-I9195  (vilken man skriver det här med) och en LG L Fino samt en liten flaska Dittol.

Därefter blev det Godishuset och månadens ranson av Taboca därefter blev det ett superskrovmål på Alanya.

Efter jobbet var man som vanligt helt slut fysiskt och med all värk i leder och muskler orkade man inte åka till affären och handla som man vanligtvis brukade göra tidigare månader därför fick det bli idag istället.

Beställde ett mikro SIM-kort till kontantkortet igår morse så det ska bli intressant att snurra igång LG mobilen och se hur den funkar.  Visst är det en dyr lärdom då htc'n display knäcktes men samtidigt nyttigt, då det är risk att man "låser" fast sig vid e n modell samt att man inte har någon egentlig semester i år, 4 veckor i augusti. Därför spelar det mindre roll vad "semesterlönen" går till.

Bilderna nedan visar kartongerna av telefonerna.

Väl mött! I Androiders värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar