fredag 19 juni 2015

Midsommarafton Utländska traditioner...hå hå ja ja

God dag!

Så var det...ja Satans uppenbarelse - Fredag! men man är fri från det där...förvärvsarbetet. Inga andra förändringar än att gamla Nokia 2760 funkar SIM kortet i och det är väl positivt. Något från självskrytande mytrendyphone.se har man varken sett röken av eller har anlänt. De kan väl för gud i brallan inte skicka om 15-30 dagar för då äre sista beställningen därifrån!!!

Nåja, man brusar inte upp eller blir jesus skit för det utan hoppas det kommer någon dag till veckan. Idag äre misommarafton ja inte midsommarafton för den infaller 24 juni! Läs gärna på historia genom boken "Svenska traditioner" av Jan Öyvind Swahn så får ni (eller jag) den korrekta historien om svenska traditioner bekräftade!

Gör bort tvätten f.n. så slipper man den under övriga helgen. Sedan får man se vad som blir under dagen, något firande blir det aldrig tal om då ersättningen inte tillfaller rättmätigt i mitten på månaden alltså senast 15:e och inte svinmässigt 25:e!!! Störta regeringen och utrota mupppartiet det är århundradets fatala misstag att de ens existerar!!!

I slutet på veckan blir det att kolla upp en annan Android mobil så att man får fram internet och övriga funktioner som är av nödvändig art. Inte för att man direkt saknar hTc'n då ögonen inte är avsedda för den men vem orkar bära på en läsplatta eller än värre laptop i byxfickan!?!? Inte en själv i alla fulla avfall!

Väl mött! i Sverabien i söder och Sverige (ännu) i norr.

1 kommentar:

  1. Igår såg man disc 4 av bbt och ikväll blir det (NU) disc 5. Har funnit tre android modeller att välja mellan men en verkar lovande. så kan det bli.

    SvaraRadera