torsdag 30 november 2017

Så ska det se ut!

Nu ser det helt korrekt ut på banken. Borta är kreditskulden och likaså kontot för det. Passade på att ta bort det igår så att man slipper framtida irritation. Får se när snuset dyker upp. Sent som förra gången eller i tid? Återstår att se om 2 timmar.  Uppdatering blir då.

onsdag 29 november 2017

Instagram = CP stört!

Sämre avfall finns knappast. Bortsett från det man var med i för typ 11 år sedan, "new saxon", hade kass acceleration i funktioner men med tiden lossnade det till skillnad från instagram som tycks vara aldrig uppdaterad gällande drivrutiner för programvara. Trist men så får det vara sopor och avfall bäst det vill. Behöver inte skiten. Irriterad? Snarare bara besviken.

Skönt! Då var det klart

Vaknade i morse och kände att kroppen inte var okej. Okej nog att åka till jobbet och slita dubbelt pga en sombie som inte funkar. Nåja, kollade sedan in kapitalet och då hade det dragits pengar fastän det skulle vara nog. Ringde telefonbanken och kunde där avsluta krediten så nu finns inte det kontot längre men avgifter kan de asen dra. Helvete vad värdelöst Instagram är! Laddar upp bilder men de idioterna tyx ha något system där alla bilder måste "beskäras". De bilder eller några finns i nästan sin helhet nedan. Ska bli intressant att se ifall snuset det goda kommer ikväll. Beställde i söndags och det stod att leveransen skulle komma 30. Tyvärr hade de inte kvar den röda eller vita så då fick det bli blå. Vet inte ifall producenterna upphört eller varför det verkar vara så svåråtkomligt. Det visar sig nog med tiden.

Korrekt; Beställde snuset i måndags så det kan ju komma på torsdag. Som kontohavare oavsett bank är man permanent förlorare! Avgifter, räntor, amorteringar, dröjsmål och fan vet allt de ondsinta avfallen kan hitta på för att skuldsätta "slavarna" så det systemet är inte framtida utan både förfluten som nutid! From myndig ålder, ingen märkvärdig utbildning eller högavlönat jobb är man automatiskt slav åt avfallssystemet. Fanns en eller några helhetsplaner på avvikelser är man per automatik kriminell. Det jobbar man på då det lönar sig om man har insikten "i framtiden blir det tusen gånger värre än dagens samhälle och många fattigpensionärers situation!" Pessimism? Nej, cynism till 800%! Allt annat är idiot naivt.
En bild ifrån 1989. Foto: min mamma. 
Bild ifrån 1979 eller 1980 talet. Foto: ingen aning. 
Hyfsad bild för att vara Android kamera. 
Bild "lånad" ifrån Fria Tider. 

söndag 26 november 2017

Lördag 25 november

Gick till affären, dåligt sandat men man klarade sig från att halka. Pantade retur flaskor och burkar, handlade och fann en hel del bra livsmedel. Glass är gott och när man såg den förpackningen kunde man inte låta bli. Blev även en påse potatis, för ovanlighetens skull. När man som den man är ska ha lite special blir det aningen dyrare men inte gråter man för det. Är väl "medlem" av skiten men ska ALDRIG behöva något jävla kort!!! Sånt kan de jävlarna köra upp i röven. Det är bara till för att registrera vad man köper så att man ska handla mer och det systemet skall krossas! Likaså enbart kort betalning därför handlar man med kontanter där det är möjligt dock inte idag då summan övergick vad man plockat ut så det fick bli kortet. Glassen var god liksom en ost man inte testat tidigare. Så var det med det.

lördag 25 november 2017

Död vid hemkomst

Förutom tobaksinköp blev det två Gabon räkor där tyvärr en var död vid hemkomst. Så satans typiskt av idiot djuraffären att inte ha varmt vatten +29 grader så att de kunde ha överlevt bägge.  Vart i akvariet den andra som faktiskt levde tog vägen har man inte en susning då den inte syns till ännu. Det torde ju visa sig så småningom. Fem zebra sniglar blev det och de överlevde allihop vilket hade varit märkligt ifall de inte med tanke på att de har skalet eller snäckan som skyddar mot det mesta (utom möte med Anentome Helena/Clea Helena som är snigelätande snigel). Några kronors förlust men vad gör det. Åtminstone en Gabon räka som överlevde åtminstone rörde den på sig i påsen när man tog bort skyddspapperet. Om det blir någon fler måste det vara cirka +30 grader vatten och kanske kolloidalt silver i vattnet så att man vet med säkerhet att den/de överlever! För övrigt var det tänkt att man skulle köpt en bränsledriven snöslunga men då man inte vet ifall den är färdig monterad eller "byggsats" så får det bero dessutom finns inte kapitalet just nu.

tisdag 21 november 2017

Men se på fan! Det var blixtleverans som heter duga!

Man beställde i söndags en femma Ionosil Kolloidalt Silver och en burk B5 Patothensyra. Ikväll cirka 18:10 knackade det på dörren och så fick man signera mottagandet av försändelsen. Det kan man snacka om blixtleverans som heter duga! Naturligtvis blev det en deciliters klunk sedan blev det att fylla de tomma en liters flaskorna och göra en traditionell "vattenrening". Det måste ju sägas att man helst inte gör reklam för något men när något är så fantastiskt bra får det bli i alla fall.

Tack så mycket för den fantastiskt blixtsnabba leveransen Svensk Hälsokost! Er rekommenderar jag gärna till nya öppensinnade och seriösa kunder!

De som insett hur allt funkar och inte ger många ören för apotekens läkemedel och sjukhusens behandlingar får gärna handla eller beställa ifrån Svensk Hälsokost. De som ännu inbillar sig alla lögner och avfall ifrån media, Wikipedia och andra informationsportaler får fortsätta med sina aktiviteter och se oss andra som gillar det här som vad ni vill. Man struntar fullt i det!

Skönt! Snart är en del som det ska

Fixade på banken tidigare idag. Efter det blev det att sätta ut slangen på ballis och sedan fann man långkabeln så det blev en liten repa med leksaken och resultatet blev helt okej. Leksaken för att det är en elektrisk snöslunga för lätt snö och den funkar utmärkt än så länge. Nöjd med resultatet skriver man detta.

måndag 20 november 2017

Liberalerna har dödförklarat sig!

Så hade liberalerna dödförklarat sig själva som politiskt parti! Det gjorde de redan när de bytte namn till knarka fritt bli hjärndöd namnet liberalerna! Hoppas någon gör det enda rätta så att allt i stöpet går för sjuklövern och de tre andra. Nackdelen är att det dessvärre inte finns något/några alls kvar! För det tredje största partiet är knappast något som kan hjälpa eller hantera det förfall de föregående partierna skapat och fortsatt "arbeta" på för att sko sig själva på landets välfärd och skattebetalarnas bekostnad! Nej, det lär behövas permanent hjälp från syskonländerna Danmark, Finland och Norge för att få delar av landet på fötterna igen.

söndag 19 november 2017

Nordiskt ursprung aldrig bort!!!

Tiden när ett sådant verk blir förintat är vid jordens undergång! Köpte boken eller lexikonet cirka 1994 eller 1995. Att så många skulle tro vad mindre bemedlade och totalt obildade avfall uttryckte hade man aldrig kunnat drömma om, än i sina värsta mardrömmar. Alla av dessa föddes som mytomaner, oavsett hävdande eller dementi! Det skulle kunna vara kärnan i orsaken till det antalet arbetslösa som blir psykisk ohälsa för att få genom sin önskan om permanent ledighet. Man hoppas att så inte är fallet. Så länge man lever kommer man alltid behålla och bevara litteratur som denna då övriga populationen vänder sig själva efter medvinden. Det skulle aldrig falla en in att ta fram detta eller något annat verk för allmän beskådan. Nej, då låser man in dem i säkert förvar för med så många falskingar i befolkningen finns alltför många risker! Det tycks som att somliga inbillar sig att de är skyddade emot obehagliga överraskningar men ack vad de ska inse försent att så ingalunda är verkligheten. Bilder är hämtade från lexikonet.
Ja, somliga föremål fanns inte med, vet inte vart det egentligen kom ifrån men det smycke man själv har "stridsamulett" har man inte funnit i lexikonet. Det är inte viktigt heller det viktiga är att man faktiskt har det själv. Däremot finns en hel del andra intressanta bilder, ritade bilder liknande de som man lagt upp. Kollade upp Tyr runan och den hade en hel del historia bakom sig, långt mer än att det skulle ha varit någon symbol för officerare under andra världskriget i Tyskland!

Bland annat står det om Tyr följande; "Den gud som till sitt ursprung är den äldste av asarna; han är helt enkelt identisk med den indoeuropeiske himmelsguden "Dieus", vars namn hos de vediska indierna blev "Dyaus", hos grekerna "Zeus", hos romarna "Juw" (som i "jup-iter"), dvs "fader himmel", hos urgermanerna "Tiwaz", varav de fornhögtyska "Ziu" och de nordiska "Tyr". I vårt senhediska källmaterial har Tyr förbleknat till tapper, ridderlig och uppoffrande krigare, men det förekommer mytdrag som vittnar om hans ursprung. Viktigast är kanske myten om den avbitna handen; Tyr lade sin hand i Fenrisulvens gap som pant för att bojan Gleipner inte skulle innebära något svek mot vargen. I och med att bojan höll miste Tyr handen."

Mer fanns att läsa men det räcker så. Sedan kan den som vill och har lust försöka få tag på lexikonet någonstans ifall han/hon vill läsa hela boken som sträcker sig från Abaskun till Ösyssla och det kan bli en intressant stund med den egna individen. 

Avslutningsvis; tig du, Tyr!
Du rör ej mer med båda händerna bära
Din högra hand, var har du den ?
Den fick visst Fenrer i gapet.

Säger Loke hånfullt i Lokasenna, men en smädande Tyr svarar:

Hand miste jag, hedulven du: slem är bådas vår saknad.
Illa trivs ulven, som oblitt fjättrad ruvande ragnarök bidar.

lördag 18 november 2017

Bläck frajdäjj

Var det igår och då måste man ju visa hur det kan se ut. Skämtsamt kanske men helt allvarligt, vem bryr sig i tider som dessa??? Inte en själv och det hänger ihop med att man knappast har kapital till mycket mer än livsmedel och det allra nödvändigaste. Annars måste man ha kapital på kant och det har man inte då det är jul någon månad bort. De som ingen annan har kan alltid fynda på jippon som black friday mm. Nä som vanlig blå arbetare får man vara nöjd om det blir till en fem öres kola när allt annat är betalt.

måndag 13 november 2017

Tur och inget vett

Ibland ska man ha tur och inget vett. Provade ett par täckbyxor i söndags mest för skojs skull som man fick ut år 2007 på hösten och vintern 2008 när man skulle använda dem var de så tajt att man fick på sig dem utan ordinarie byxor undertill vilket då var en klar besvikelse! När man provade dem i söndags passade de utmärkt samt att linningen gick att dra ut cirka tio centimeter! Då vet man att man har något till vintern när det blir riktigt svalt ute ner till minus 25 grader eller lägre. Kanske man slipper frysa så vansinnigt som förra vintern när man skulle åka buss och det var -27 grader ute och likvärdigt i bussen som höll på att frysa sönder innan vi kom fram till avstigningsplatsen! Man kan nog komma att klara sig men vinterkängorna blir att dra på halkskydd på då.

lördag 11 november 2017

He gör int ont precis

Det är sällsynt att man handlar och fyndar. Det gjorde man 30/10 när man köpte dels inhalator och värmedyna till billig peng sedan blev det en del livsmedel och det måste man ju säga att det är inte var dag man finner något billigt och ändå bättre än bra men det gjorde man då. Kaffe dricks mycket måttligt men man känner att Tassimo kaffet börjar bli aningen slentrian och vad passar då inte bättre än att köra de sorter man har och brygga vilket man gjort den senaste veckan eller kanske två senaste veckorna. Som den impuls människa man är fattas beslut i sista minuten eller sekunden. Har en sk pressbryggare där man måttar i kaffet och därefter häller i hett vatten som man låter sjunka till botten. Det kaffe man använt semi frekvent är det på bilden. Bra styrka, bra smak, härlig mörkrost och billigt! Till skillnad från Mount Hagen som gick på mellan femtio till nästan sextio kronor påsen. Det är klart det sistnämnda är Fairtrade och då blir det betydligt dyrare som fjärde val finns det ett paket mörkrost med nötaktig smak och det är positivt även det. Säga vad man vill men det gynnar det egna hushållet att variera butiker man handlar hos sedan man bojkottade två  (R)Ica butiker och även dom har försämrats markant. Den i samhället på ett par år som somliga andra butiker försämras på fyrtio! Nåja, det löser sig då det finns många andra.

Uppdatering: Testade värmedynan och den funkade men som vanligt var spännrem för kort det får man kanske lösa med något. Annars är det mesta sig likt och den 21:a blir det återbesök till banken för att slutföra ärendet. Mycket händer och fötter bortom bloggen men den är mer ett tidsfördriv och kanske lite påminnelse om sånt som sker och det man anser fel i samhällen eller landet generellt.

torsdag 9 november 2017

Som sagt

Risigt väder men tack och lov kom man sig hem utan större bekymmer. Regn och rusk hela dagen lång till nästa gång. Nja inte har man märkt mycket av det när man tursamt nog jobbar inomhus. Imorgon är man ledig då man tog ut lite från tidsbank för att åtgärda något på banken som inte går att göra hemifrån. Därefter får man se vad det kan bli. Det är märkligt hur dåligt informerade människor i omgivningen är. Fåtalet är de som känner till Kolloidalt Silver som är fantastiskt! Likaså MSM och viktiga vitaminer och mineraler som ger utmärkt skydd och motstånd mot virus, sjukdomar, bakterier, utslag med kolossalt mycket mera. Bananer är nyttiga, Rödbeta är helt supernyttiga. Det viktigaste som kan åtgärdas i skolor, äldreomsorg och olika inrättningar för psykisk ohälsa är att helt upphöra all gluten, glutenfritt helt enkelt. Socker, vaccinationer, onödiga läkemedel och absolut nervgiftet fluor. Läkemedelsindustrin är de enda kvacksalvarna!!! Samt politiker, byråkrater, ministrar med flera vaccinförespråkare. Det finns oerhörda mängder att läsa via Webben. Det är fritt fram för var och en att själv söka och finna.

lördag 4 november 2017

Då var det skiftat för vintern (?)

Frågetecknet menas vilken vinter ? Då man inte vet ifall det blir slask, regn och gröna gräsmattor eller en "vit jul" med åtminstone hyfsat NORRLANDS klimat. Skiftade sulorna på härken idag mellan cirka 10:30-11:30 utan stress så den effektiva tiden kan ha blivit ½ timme eller något. I våras hade man tankar åt att införskaffa helt nya dubbdäck men som en av Sveriges fattiga arbetare får man hoppas att de befintliga är dugliga och kanske satsa nästa säsong eller något. Vid närmare granskning såg man att dubben fanns kvar och att de inte såg riktigt så bedrövliga ut. När man nu inte har något helgjobb så grips man inte heller av någon panik om fräscha däck inför annalkande vinter! Närmast står i tur att besöka banken och fixa lite små saker så kanske man har råd inom någon framtid till vissa saker däribland bilen.

Vänster fram
Vänster bak
Höger bak
Höger fram
Guldet bakifrån!
Visst det saknas en stänklapp men det får bli en senare fråga.




torsdag 2 november 2017

JÄVLA TUR!!!

Att man alltid slår av Androider innan man knoppar. Igår ringde någon mupp 22:56 med satellit riktning +88. De ska ge fan i att ringa alls! Tur att man är mästaren själv och kollar upp dumheter så att man slipper obehagliga idiotier.

Uppdatering sker om något tillkommer.

Var på Lidl i måndags och handlade prio låg på värmedyna och inhalator sedan blev det livsmedel av behov. Åkte sedan hem - och njöt resten av dagen. Inhalatorn är inte främst ill en själv utan någon nära anhörig som behöver den.