onsdag 29 november 2017

Skönt! Då var det klart

Vaknade i morse och kände att kroppen inte var okej. Okej nog att åka till jobbet och slita dubbelt pga en sombie som inte funkar. Nåja, kollade sedan in kapitalet och då hade det dragits pengar fastän det skulle vara nog. Ringde telefonbanken och kunde där avsluta krediten så nu finns inte det kontot längre men avgifter kan de asen dra. Helvete vad värdelöst Instagram är! Laddar upp bilder men de idioterna tyx ha något system där alla bilder måste "beskäras". De bilder eller några finns i nästan sin helhet nedan. Ska bli intressant att se ifall snuset det goda kommer ikväll. Beställde i söndags och det stod att leveransen skulle komma 30. Tyvärr hade de inte kvar den röda eller vita så då fick det bli blå. Vet inte ifall producenterna upphört eller varför det verkar vara så svåråtkomligt. Det visar sig nog med tiden.

Korrekt; Beställde snuset i måndags så det kan ju komma på torsdag. Som kontohavare oavsett bank är man permanent förlorare! Avgifter, räntor, amorteringar, dröjsmål och fan vet allt de ondsinta avfallen kan hitta på för att skuldsätta "slavarna" så det systemet är inte framtida utan både förfluten som nutid! From myndig ålder, ingen märkvärdig utbildning eller högavlönat jobb är man automatiskt slav åt avfallssystemet. Fanns en eller några helhetsplaner på avvikelser är man per automatik kriminell. Det jobbar man på då det lönar sig om man har insikten "i framtiden blir det tusen gånger värre än dagens samhälle och många fattigpensionärers situation!" Pessimism? Nej, cynism till 800%! Allt annat är idiot naivt.
En bild ifrån 1989. Foto: min mamma. 
Bild ifrån 1979 eller 1980 talet. Foto: ingen aning. 
Hyfsad bild för att vara Android kamera. 
Bild "lånad" ifrån Fria Tider. 

1 kommentar:

  1. Äh va fan! Tog fel på datum det är ju 29 idag och 30 i morgon. Nåja, allt kan man ju inte hålla reda på. Black Friday drog tydligen in över 5 miljarder kronor. Själv fanns det ingen tid till något sånt i fredagskväll åkte man från jobbet med bil och klockan var 17:30 så den enda "black friday" man hade var väl på djuraffären kanske? Men de gick åt hellwitte i alla fulla fall! Det luktar från akvariet där man släppte ner den (då) levande räkan så den kanske dog och då var ju förlusten där. Idag blir det till att ta det lugnt och "rehabilitera" sig så gott det går.

    SvaraRadera