lördag 4 november 2017

Då var det skiftat för vintern (?)

Frågetecknet menas vilken vinter ? Då man inte vet ifall det blir slask, regn och gröna gräsmattor eller en "vit jul" med åtminstone hyfsat NORRLANDS klimat. Skiftade sulorna på härken idag mellan cirka 10:30-11:30 utan stress så den effektiva tiden kan ha blivit ½ timme eller något. I våras hade man tankar åt att införskaffa helt nya dubbdäck men som en av Sveriges fattiga arbetare får man hoppas att de befintliga är dugliga och kanske satsa nästa säsong eller något. Vid närmare granskning såg man att dubben fanns kvar och att de inte såg riktigt så bedrövliga ut. När man nu inte har något helgjobb så grips man inte heller av någon panik om fräscha däck inför annalkande vinter! Närmast står i tur att besöka banken och fixa lite små saker så kanske man har råd inom någon framtid till vissa saker däribland bilen.

Vänster fram
Vänster bak
Höger bak
Höger fram
Guldet bakifrån!
Visst det saknas en stänklapp men det får bli en senare fråga.




2 kommentarer:

  1. Upptäckte förra vintern att något av däcken var pyspunka men det återstår att se. Liksom vad som händer och fötter kommande fredag. Besökte fakebook före däckskiftet och där fanns en hel del miffon vad annat? Loggade in efter däckskiftet och blockade miffot. Gick med i tredje gruppen akvarium varelser när de två andra bara var baice! Har varit med i en del andra grupper men fåtalet är de som är något så det har varit inträde och när man fått nog gått ur så är det att vara antisocial, utanför, egen och mer av en kameleont i en värld av sjuka missfoster, mindre bemedlade, galningar och kliniska imbecilla. Det är sannolikt orsaken att man alltid varit, är och förblir en och densamma i verkligheten. Det har man varit sedan 70 talet. För en sådan som en själv finns noll vänskap, kamratskap eller sällskap. Man lider inte permanent. Man ser hur andra har det och önskar aldrig sig själv till såna situationer eller livsöden. Man går hellre sina egna vägar och får de erfarenheter man får så kommer obehagliga överraskningar inte "som en kalldusch" som för alltför många.

    SvaraRadera
  2. Lika mycket som man avskyr de allra flesta i omgivning som gödseldepån Dårarnas paradis lika mycket hatar man de flesta affärer, livsmedelsbutiker som övriga. Det finns inget att lita på bortsett från en själv! Den bittra, giftighet och absoluta sanning håller inga falska kärlekspar med om. Ibland kommer dock sanningen fram även hos dem. Övriga lyckosökare må drömma så sockersött om det heliga livet i nirvana framtiden när de blir skarprättade av Parasiter från parasitland. Tack och lov! Att man trots allt kan förbli den man ursprungligen alltid varit även om framtiden betyder förändringar är man mer än villig att åtgärda vad som behövs och mycket mer därtill.

    SvaraRadera