torsdag 2 november 2017

JÄVLA TUR!!!

Att man alltid slår av Androider innan man knoppar. Igår ringde någon mupp 22:56 med satellit riktning +88. De ska ge fan i att ringa alls! Tur att man är mästaren själv och kollar upp dumheter så att man slipper obehagliga idiotier.

Uppdatering sker om något tillkommer.

Var på Lidl i måndags och handlade prio låg på värmedyna och inhalator sedan blev det livsmedel av behov. Åkte sedan hem - och njöt resten av dagen. Inhalatorn är inte främst ill en själv utan någon nära anhörig som behöver den.

2 kommentarer:

  1. HÄRLIGT! Fredagen förflöt riktigt bra och det var befriande efter 10:30 då man var ensam i arbetet för det är det bästa tänkbara då vet man vad som är vad och även om lunchen kortas med 10-15 minuter har man allt under kontroll. Till skillnad från med slöfockar, sombie, nervhispa och en snorgärs som är där 1-2 dagar per månad. Man klarar allt bäst själv och det är ju som ordspråket säger "SJÄLV är bäste arbetare!" idag blir att dammsuga i sovrummet MYCKET VIKTIGT! Sedan får man c vad man hinner, kanske dammsuga bilen lite och ställa in kupévärmaren på tillfällig plats i kupén. Det får man c vad det blir.

    SvaraRadera
  2. Vem orkar kommentera i skit värre än avfall? Gällande vaccinationer GÖR DET ALDRIG! Ifall livet är dig kärt. Gör det ifall ni är indoktrinerade av den sjuka vården och läkemedelsindustrin Big Pharma. Här kommer INGA vaccinationer att ske. Man överlever och det är bara att läsa sig till så förstår man riskerna. Tyvärr eller i vissa fall lyckligtvis gör inte alla det. Sedan läser man under "dödsfall" de som avlidit i tidig ålder pga diverse sjukdomar. Vad de aldrig begriper är kopplingen vacciner, "läkemedel" och död. Nåja, det är och förblir andras dilemman. Skönt! En dag kvar i dp sedan tre dagars frihet.

    SvaraRadera