måndag 30 oktober 2017

Då återstår att se

Ifall leverans blir idag eller annat  (satans) datum. Hoppas de arma dårarna i n t e gör bort sig för igår söndag fick man fakturan för beställningen och ett jävligt mysko meddelande. Det är endast idag jag är ledig. Imorgon är det jobb och då åker man 06:30 och är hemma efter 18. Missar de idag så är det kört för all framtid för dem. Det stod dessutom på webbplatsen att beställning det datumet så skulle man ha varor den 30:e.

Inlägget uppdateras vid eventuell förändring.

ÄNTLIGEN!!! GULDET ÄR LEVERERAT!!! 6 dagar tog det och kartongen kan bli lämplig framåt juletid om 1 1/2 månad. Med i kartongen förutom GULDET var följesedel och tre kolor eller vad det nu är.  Skönt med hemleverans! Då slipper man gå extra bort till den eländiga "spelerian" och hämta försändelsen. Att det kostar extra gör inget så länge det blir levererat till dörren.  Det är aldrig för att slippa röra på sig utan att slippa gå helt i onödan för röra på sig gör man ändå så det räcker och några jättemängder mat äter man sällan sedan man blev dt 2:a. Det man dock aldrig heller gör är att e-handla livsmedel det kanske passar pensionärer och rörelsehindrade men man själv kommer att gå till affärer och livsmedelsbutiker så länge man kan för de egna valen gäller! Sedan att Godishuset i Umeå förlorar en kund har de sig själva att skylla när de inte tar hem för de tycks inte värdera pengar när de förlorar 32 kronor per rulle och på 3 rullar blir det 96 kronor. Den mängd man köpte när de hade sorten var 6 rullar och det blev då 1314 kronor beställer man hellre landar det på 1124 kronor för samma mängd. 
GULDET som den skall se ut!
Bra den med (vad man minns) 
Även den röda (lite dyrare men prisvärd!)

2 kommentarer:

  1. Tyvärr, det kom aldrig något igår så snusbolaget.se kan känna sig blåsta på framtida beställningar från denna konsument!!! Ombudet kan ju själv vara användare av det beställningen innehåller och behålla "paketet" själv. Det har man varit med om förr då man beställde DVD film från CDon.com och en beställning aldrig kom fram. Kleptomaner finns för mycket av dessa borde elimineras så kunde omvärlden bli den bästa tänkbara. Nåja, skit vare värt med de företagen!

    SvaraRadera
  2. HELVETES MIFFON!!! senaste spårning Spånga 30/10 klockan 15:47. Det innebär att man kan få skiten om ett par veckor! HELVETES SATANS KLANTSKALLAR!!! DÖD åt såna företag! 😈

    SvaraRadera