söndag 15 oktober 2017

Helgen med mera

Lördag var väl inga speciella planer eller att något gjordes. Det hänger ihop med att det är både rörigt och delvis kaos på jobbet vilket gör att man måste ladda upp inför kommande vecka. Igår lördag gick man ut tidigt för att hämta ut medicin skiten som typiskt var tvungen att ta slut just nu! Sedan gick man och handlade lite åt sig själv samt mamma. I övrigt blir det inte mycket mer. Var in på Fakebook via laptop igår kväll. Gjorde lite uppdatering där. Hade appen lite på Androiden men avinstallerade då fanskapet trilskades i utloggningen förra veckan. Det är mycket sopor och avfall ibland alla imbecilla appar i play butik som man testat men insett att man inte har någon användning för.

Med tanke på mobilstrålning som mer än bevisat medför bestående skador på hjärnan, DNA och säkerligen kroppens organ och skelett har man begränsat användandet av androider från himlen (jordens elände) och hoppas att blåtand eventuellt minskar eller minimerar risken för alltför stora risker. Trots allt finns övertygelse att skulle man helt undgå strålning hade man varit tvungen att bosätta sig permanent djupt inne i ett ihåligt berg med egen port av klippblock. Det är ju inte bara ett när det kommer till skadlighet även även belysning, elektricitet, radioaktiv strålning, magnet fält och plågsamma cancerämnen för en evig framtida mardröm samt hälsofarliga miljöer man vistats i. Det är en av anledningarna till att man äger böcker som "historien om Bilderberg gruppen", "vaccinationer; risker och skador", "hotet mot din hjärna", "bankerna och skuldnätet " och fler lär det bli med tiden. Det märks klar skillnad mellan en själv och somliga människor i omgivningen, omedvetenheten som kunde ha varit skrämmande men vad man vet själv som andra inte har en susning om får bli deras framtida bekymmer så tillvida de inte hinner lämna jorden.

2 kommentarer:

  1. Ånyest vort he åtgärd på balkonga. Tömt urnan, låden, kruka å innekruka. Jau, blommen lev å blommen dö he ä int se könschtit ve hä. Säcken ve jola å döblommen få en väl töm nagerst lämplet ställe. Sope å borde å gölvä så ha en städe på balkonga för vintern. Hä vort ju töcken dänna skitsommar i år så he växt int na fint. Näste sömmer ä ne väl samme sak å en veit ju varför men me hycklara överallt te lanne ä man rasist när en säg sanninga. Däm skull kules dom sanna rasista.

    SvaraRadera
  2. Om nån (annan än en själv) försökte läsa än mindre förstå ovanstående kommentar hade den eller de aldrig begripit ett skvatt. Nåja, efter lunch tog man säcken med jord och avskräde från blommorna till hallen gick och hämtade bilen och tog med säcken dit där man dumpade den. Säckjäveln vägde garanterat 70-90kg med all halvblöt och helblöt jord. Innan man åkte iväg spolade man ur lådor och urna med orden "aldrig mer en balkonglåda eller något i urnan någon fler sommar" det är inte värt det. Då är det bättre att skaffa plastblommor eller bara ställa ut växter inifrån lägenheten. Då slipper man åbäket med att behöva göra sig av med det innan vintern. Blomstren i sovrumsfönstret i plast står sig bra och då är allt som det ska!😂

    SvaraRadera