måndag 9 oktober 2017

Så dog ALLT på Ica Vännäs!

Var och handlade. Tog "snabbkassan" som alltid fungerat felfritt tidigare men nu slog det bakut och ett kassabiträde kom och gjorde en "avstämnings kontroll" tror de arma dårarna att man är bakom flötet!?!? Naturligtvis förstår man ju att det de kallar "avstämnings kontroll" inte är annat än STÖLD KONTROLL!!! FY FAN vilken skamlös butik. Nu är det färdighandlat där! En av många SKAM butiker men det finns andra som substitut så man gråter inte eller känner annat än nu är det sluthandlat där. Permanent.

ALLT på kvittot var med på skärmen, synd att man inte hann fota av skärmen det hade kunnat bevisa att man har rätt och att "avstämningskontroll" är en manipulation och en satans bluff! Hoppas butiken går omkull och mer. Det hade varit bevis för att samhällsinnevånarna har mod och styrka men det är nog som att krama vatten ur en sten.

2 kommentarer:

  1. BOJKOTTA ICA VÄNNÄS NU!!! När alltid betalande kunder misstänks stjäla varor har det gått åt helvete för långt! Lägg ner butiken innan andra (myndigheter) gör det. Ni har total misslyckats med skam som resultat. Man kommer ALDRIG att sätta sin fot där mer. Sista spiken i likkistan slog butiken själva. Konsum, Willys, Lidl och hel del andra vars namn man inte minns i nuläget blir lämpliga alternativ. Då slipper man dessutom dra det sketna plastkortet. Krossa ruttna, falska och totalt vidriga och usla butiker! Gynna butiker som gynnar kunderna och inte kränker dem!

    SvaraRadera
  2. Inte ens om ägarbyte sker blir någon förändring i beslutet. Butiken och dess befintliga chefer har valt egen inriktning vilket helt strider mot minsta fragment intelligens, service eller mänsklighet. Det har varit motsägelsefullt och många gånger kanske de flesta har man snabbt rafsat åt sig varor för att fortast möjligt komma sig ut därifrån. Fåtalet butiker har varit sådan att man skytt gå in och istället bojkottat den. Även om iskyla varit permanent på Konsum spelar det ingen roll då känslor automatiskt stängts av tiotal meter innan butiksdörrarna. Manipulation var vad de utförde igår. De sjuka dräggen i kassorna trodde att man inte såg hur det gick till men där gick de på en total blåsning för ögon och hjärnan är triljon snabbare än ljudet och rörelse! Detta har i hundratals fall räddat en från otrevliga överraskningar. Synd att man inte var förutseende och fotade av skärmen, sedan gjort en polisanmälan om falsk stöldankagelse (känner inte till uttryck eller mening). Sedan fick man se utfallet.

    SvaraRadera