fredag 20 oktober 2017

Sicken jävla vecka!

I måndags kom lokalbussen försent till regementet 16:41 så det blev att ta senare buss hem 17:15. Eller om det var tisdag. Ett helvete med dessa eländiga bussar och somliga mb chaufförer oförskämd som den var två chaufförer av kanske 6-7 som inte klarar hålltiden uselt illa!. Så också i eftermiddag men då kom aldrig 16:35 turen utan det blev 16:50 så det blev södersidan bussen hem. Gick och köpte två chokladkakor och två Aloe Vera drycker innan. Intressant med nya smaker. Den till vänster på bild smakar liknande melon och heter honungsmelon så det var inte sån skillnad kanske att melon är intensivare än honungsmelon medan den andra smakar passionsfrukt vilket nog är avsikten med namnet Passion. Även om det är pant på flaskorna funkar de utmärkt att återanvända. Så då har man tre lämpliga, en blåbär sedan tidigare som använts frekvent då pantflaskor blir pantade för dessa ids man inte spara. Sedan är ju motiv på Aloe Vera dryckerna trevliga, dock inte alla. Det är nog bara den butiken/kiosken som har dem. Godishuset har dem inte! De har däremot en hel del annat.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Vem det än är som placerade kylväskan vid entrén till polishuset är teorierna inte svåra att räkna ut. Den som placerat vände naturligtvis på sig för att inte bli avslöjad. Motivet kan vara vad som helst, plaggen personen bar är med största sannolikhet förverkade (brända). Mycket anmälningar nu mot kända Tv profiler och andra. Ja, trender kommer och går, bäst att ta tillfället kanske många tycker. Andra hänger på men det kan lika väl röra sig om påhittade "nyheter", det lär framkomma om något tag eller några år. Naturligtvis börjas det i liten skala, insekts utrotning sedan blir det större och slutligen människor allt enligt "makthavarna" som avser reducera jordens befolkning till mindre än hälften. Undrar om somliga högt uppsatta vet att även de är medräknade i "utsållningen"? Antagligen inte, kan komma att bli en mindre angenäm "överraskning". Så är ordningen i organisationer som blir för stora då elimineras somliga, som en del av förändringar i ordning som inte accepteras av somliga. Knappast fiktion eller fantasi läs den sanna historien om Bilderberg gruppen. En rekommendation.

    SvaraRadera
  3. En av flaskorna går att panta den andra inte pga att streckkod misstämmer på honungsmelon där den sitter på mitten och inte kan läsas av somliga pantmaskiner. Passion funkar utmärkt då streckkod sitter mot botten av flaskan. Likaså på en man köpte igår hallon sitter streckkod på mitten av flaskan. Tack och lov tar stället ingen plus pant som snål pressbyrån.

    SvaraRadera