tisdag 24 oktober 2017

Värdelösa alternativ media!

Det är klart illa när alternativ media tvingas lägga in reklam pop ups eller ens ha reklam alls! Det finns några som tycks roa sig med det. Är det för lite "bidrags givare" eller är webbplatsen tungdriven? Kanske de har billiga underlag eller spion spårande programvaror? Hur som helst så är det MYCKET illa, så illa att man överväger att som med veckotidningen helt bryta. Dessa skall göra det GRATIS! Det har de råd med!. Jobba dygnet runt och bekosta webbplats, domän och exklusiva relevanta bilder i varje artikel. Annars skall de buras in på verklig livstid.  Det är enda gången lagar och paragrafer funkar rent praktiskt. Alla lagar och paragrafer som på minsta sätt förargar eller förolämpar ärliga och i synnerhet arbetande ursprungliga svenska medborgare skall helt elimineras! Den idiotiska lagen hmf skall omgående elimineras. Likaså volymer av helt onödigt tillkomna paragrafer. Svea rikes lagbok bör omedelbart revideras till allt överensstämmer med ursprungliga svenska medborgares samtycke. Dock bör vänsterextremister, globalister, batik häxor, genus idioter, missbrukare, muppar mfl buras in i hålor med betongblock som låser in dem permanent.  Så att vi det verkliga folket kan påbörja restaureringen av delar av vårt land.

2 kommentarer:

  1. Då ska det bli intressant att se vem som tar över Sega Råttan i hålet. Trist med allt likställt, oavsett vad så har man lämnat centrum av hålet då inget tilltalar längre. Man ignorerar vad som händer och sker i samhället då det ändå är som det är. Man söker sig bort men inte alltför fjärran för så långt får ingen gå. Allt visar sig vara det man själv aldrig vill och så kan vi inte ha det då det skämmer ut landet totalt men när ingen förstår att det aldrig går som på räls att bära päls vem vet då vad de vet om er och när får ni veta vad som gäller i specifika fall utom Niagara och en del andra. Vad är då poängen med pengen? Det vet man aldrig och meningen är just den.

    SvaraRadera
  2. Lämpligare namn för dasspappren somliga kallar nyhetstidningar Anatom Blahadet Ana hur tom det är och Blaha det förblir. Hexprocessen är lite enklare när det är vad den sysslat med sedan år 2000. Fritt för den som vill att köpa och elda även om det är bättre med ren ved.

    SvaraRadera