måndag 16 oktober 2017

Är ni blåst? Då har ni köpt rosa bandet!

För de som inte tror att det är rena bluffen och hyckleriet kan gå vidare till Rosa Bandet är ett enda hyckleri! Fattar ni inte det?  en sida som ger er svar på tvivel och (kanske) rätar ut frågetecken. Var och en gör som de själva anser.

2 kommentarer:

  1. Visst har man de klistermärkena. Som det skrivs om. Däremot finns de bara på insidan av någon pärm till en av åtskilliga gaffelpärmar. Har aldrig klistrats utanför bostaden när man inte alls sympatiserar med den statiska ideologin fick dem av någon som ville bli av med dem. Har tillräckligt med vansinne i form av två "flaggor", en DVD, sex CD, dokumentär DVD och skildringar som spelfilmer så allt för övrigt höger vänster center mm betackar man sig! Sedan kan vem som vill tycka vad de vill. Åsikt finns alltid även om det i landet snart utan namn nästan råder uttrycksfrihetsinskränkningar som åsiktsförbud. Må det totalt förändras. Våldshandlingar sker när något stryps och några inte fått uttrycka respektive missnöjen. Något alltför många ser som omöjligt att begripa men så ser landet ut som det gör också.

    SvaraRadera
  2. Något de flesta räknat ut för flera år sedan: hade inte kvinnor involverats i olika uppgifter under 2:a världskriget hade Tyskland vunnit allt. Hur det sedan hade varit och sett ut är knappast svårt att räkna ut. Det finns emellertid orsaker varför kvinnor tillsattes dels för spridning av strategier för fienden att uppmärksamma men också för att så många försökt förrådda och förgöra den lilla mannen och hans tredje rike. Förrädare och kvinnor sågs nog som sak samma. Det kan i somliga länder betraktas likvärdigt därför offras de först sedan deras avkommor för tortyr görs det i omvänd ordning. Somliga krakar med dong avser endast sin tillfredsställande som makt och inflytande. Då blir "manliga motståndare" och övriga eliminerade på ett eller annat sätt. De som inbillar sig att det går att lagstifta mot detta är i svåraste grad verklighets frånvända! Tidigare statsministrar vänder sig 1800 varv i gravarna när de ser hur landet ser ut och vilka som försöker styra.

    SvaraRadera