fredag 13 oktober 2017

Jobbar ni? (skrock, skrock)

Oavsett datum jobbar man ifall det infaller på Arbetsvecka. Kanske inte för alla men vem har råd att vara hemma och ledig i dessa tider även om man skulle ha rätt till det beträffande timmar och dagar? Somliga och definitivt bidragstagare har all tid i världen och gör som det faller de in. Samtidigt är man nöjd att ha sysselsättning och vet när det är helg. Det är inte alla förunnat.

Uppdatering
Tacka fan för att Ultra skulle kalva sig då vägen tidigare under dagen varit avstängd så hade dessa kalvskallar "sklivit på hemfida och på fejfbook" ALLT SKA SKRIVAS PÅ PAPPER SOM SEDAN SKA UT TILL BERÖRDA HÅLLPLATSER!!! Respektera resenärer? Aldrig! Bara beskydda smitande chaufförer och vara egoister. Det är hela gettot! Umeå. Hatar. Andra kommuninnevånare därför är hela hålet värre än jätteslukhål. Vasaplan saknar allt men det är klart "så billigt som möjligt resenärer är inget de kan gott dö på ett eller annat sätt, frysa eller bli påkörda det kvittar!" Det ruckel som nu är kan inte ha kostat många ören. De hade kunnat satsa på inomhusbyggnad istället samt för böveln övergångsställ där vasagatan korsar vasaplan. Nej, Umeå hatar och avskyr kranskommuners innevånare. Så upplever man det.

1 kommentar:

  1. Sjukliga individer tycks vara majoritet bland befolkningen i landet. Så kalvskalligt skrivet rubrik skall vara "Bilbatteriladdare brann hos bilfirma" och då måste man veta att företaget heter xxxxxs BIL och inte bild. Inga dyslektiker som journalister tack! De (flesta) av dessa tycks ha vilda problem med stavningen, geografi, finmotorik och definitioner. Nåja, idag är det lördag bästa dagen på veckan då man är ledig sedan beslut om slut på helgjobb då ordinarie veckojobb tidigare blev lidande pga snorjärs som var på jobbet 3 dagar/månad! Huruvida det fortsätter eller ej är lagd på framtiden. Om förfrågan om helgjobb uppkommer blir svaret: har man blivit bortplockad en gång är det permanent för all framtid! Här hattas inget som en annan apportkäpp. Så är det med det! Trevlig helg på mig! Jo tack ska jag ha. 🚿🚽

    SvaraRadera