torsdag 26 oktober 2017

Så är det nog

Kände för två Aloe Vera drycker, samma sorter som tidigare 25 kronor styck men alla Aloe Vera tingar runt 20-25 kronor numera två chokladkakor med fyllning av banan/kola a 20 kronor styck sedan var det någon storpåse engelsk vingummi för 49 kronor och naturligtvis är det positivt att ladda på knappmobilen en slant. Man är nog rätt ensam om att ha Lycamobile men det funkar utmärkt och det är inget tjafs eller hets om "räcker till och med det datumet". Visst var det segt att återgå till jobbet idag men vad gör man inte för brödfödan?.

Knappmobilen har varken kamera, internet eller några speciella funktioner. Den är till för och avsedd som nöd telefon helt enkelt. Doro mobilen är som man kan förvänta sig, seg och "användarvänlig för seniorer" det märks tydligt när man använder den. Ringa och skicka meddelande bra hastighet men internet är den seg. Har inget konto kopplat till det numret så den förblir reserv och nödtelefon #1. På minneskortet finns kvarvarande musik och det är skönt ibland att lyssna till i bussen på väg hem.

1 kommentar:

  1. De störda förblir de störda tyvärr. Mycket märkligt beteende men alla föddes inte med alla hemma som det bekant heter. Man får sätta ner foten. Innan andra obehöriga tagit för stort utrymme.

    SvaraRadera