onsdag 25 oktober 2017

Vad spelar det för roll?

Då var man in och utloggad från Instagram. Vad spelar skit (Instagram) för roll? Inte lär man utveckla det på något sätt ja, sidan alltså. Nu har man (äntligen) återfått energi så imorgon kan det bli återvända till DP ja GD det är en och densamma.

Hur fan tänkte de när något så strömslukande som såssiala medier webbsidan Youtube lanserades som applikation till smartphones och Androider? Inte alls! det struntar tillverkarna i för det är som med Snapchat till för barn och ungdomar. De flesta applikationer finns installerade i fabrikskonfiguration av smartphones/androider bara för att finnas där, inte för att brukas eller användas. Ska man använda Youtube bör man ha flera powerbank (speciella smartphone/Android laddare) så att man kan ladda batteriet nackdelen är att batteriet blir brännhett och då är det bäst att slå av skiten (smartphone/Android) annars riskerar man kanske att skiten (smartphone/Android) blir överhettad och elektronik tar skada eller att den börjar brinna. Nåja, den som lever får se om de.

1 kommentar:

  1. Det ska bli intressant att se huruvida det företaget klarar att hålla leveransdatum och rätt sätt nämligen till dörren! Det har det tagit betalt för så då hoppas man på att så blir. Synd att så få postorderföretag har hemleverans än till ett utlämningsställe då det underlättar totalt med hemleverans! Sedan slipper man besöka den bojkottade butiken för det är de som TYVÄRR har hand om det med (ofta) otrevliga och ibland spydiga snorungar som utlämnare!

    SvaraRadera