tisdag 21 november 2017

Men se på fan! Det var blixtleverans som heter duga!

Man beställde i söndags en femma Ionosil Kolloidalt Silver och en burk B5 Patothensyra. Ikväll cirka 18:10 knackade det på dörren och så fick man signera mottagandet av försändelsen. Det kan man snacka om blixtleverans som heter duga! Naturligtvis blev det en deciliters klunk sedan blev det att fylla de tomma en liters flaskorna och göra en traditionell "vattenrening". Det måste ju sägas att man helst inte gör reklam för något men när något är så fantastiskt bra får det bli i alla fall.

Tack så mycket för den fantastiskt blixtsnabba leveransen Svensk Hälsokost! Er rekommenderar jag gärna till nya öppensinnade och seriösa kunder!

De som insett hur allt funkar och inte ger många ören för apotekens läkemedel och sjukhusens behandlingar får gärna handla eller beställa ifrån Svensk Hälsokost. De som ännu inbillar sig alla lögner och avfall ifrån media, Wikipedia och andra informationsportaler får fortsätta med sina aktiviteter och se oss andra som gillar det här som vad ni vill. Man struntar fullt i det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar