onsdag 23 maj 2018

Bra som bäst

Gjorde en blyg beställning i söndags, silvervatten 5 liter, flingor och en burk magnesium, med erfarenhet av sämre tider som ovisshet om kommande tider. Dessutom är det hög tid att kolla upp inköp av "ny" android. År 2015 blev det två en bra strax under tusen kronor och en sämre för cirka 1800. Nu närmast blir det max en. Är temporärt ledig idag onsdag och man får väl se om man lyckas (även ekonomiskt) få tag på något på fredag. Det vet man aldrig. Som tidigare nämnts behöver man en med android 5,1 eller högre p.g.a. av BankID appen som även den måste förnyas. Satans idioti! EN app EN gång för alltid hade varit önskvärt. Allt möjligt skit detta år vilken tur att man uteslutit allt "nyårsfirande" för länge sen då de senaste 18 varit mer och mindre katastrofer.
Blixten är okej, belysningen släckt och Dalmatiner Molly aktiva. 
Flera arter här. Tetror, räkor och snäckor. 
Här bor 9 stycken snäckor Zebra oc Red Onion. Än så länge. 
Liten utveckling då man fått ner den silade sanden som kommer att bli mer av och detta blir antagligen ett växtakvarium. (Då man är nöjd för övrigt). 

1 kommentar:

  1. Två som kan dra så långt åt flanders de bara kan är Djurmagazinet och Coop! Dax att skita i alla idiot saker svinen dumpar!!! Det skjuts för lite. Hoppas att det sker med de som absolut förtjänar det SATANS FEM FEMMOR!!!!!

    SvaraRadera