fredag 18 maj 2018

Rövhål är vad allting är!

Arkebusera all skit omedelbart! Allt bra behålls. Så ska det vara.

Emottog ett större akvarium, än det mindre 15 liters. Blir intressant att se vad man kan använda det till. Finns inga planer på något alls när man tyvärr arbetar hos avfall AB! Där terrorister och annat avfall verkar. Lite mindre än hälften av ettan som är 69 liters man får helt enkelt måtta och se vilken volym det erhåller samt fastställa säkerhet på lördag. Tog med det i måndags men beslöt att inte ha bråttom, dessutom ska sand rensas från smuts mm. Det är tur att man är den man är och har kvar bra saker. Stora och lilla noppborttagarna batteridrift gjorde bra jobb, på material. Ja, det parasollet funkar utmärkt trots över 28 års till och från bruk. Skönt att ha ifall det blir olidligt varmt i sommar. Inte spritt nytt, lite smutsigt kanske men ack så väl fungerande! Duger gott och väl för en själv och det är det enda som gäller och räknas.

2 kommentarer:

  1. Att bbilden på parasollet kraschade är bloggers fel! Fjärde bilden: beslöt att ta upp akvariet imorse, sagt och gjort så nu står det där det ska stå. Kollade lite på locket och belysningen. Kan nog få tag på lysrör så småningom, blir att "sila sand" i helgen och kolla upp hållbarhet så att inget läckage uppstår vissa grundläggande saker finns som doppis och bubbelpump och sand förstås men det är tänkt som ett projekt så det får ta den tid det tar.

    SvaraRadera
  2. Akvariets totala rymd 39 liter upp till kanten. Fyllde det och tömde till viss del ser ut att hålla tätt så sedan blire att tömma och rengöra ställa på plats för att sedan tillsätta sand och därefter vatten. Som projekt tar det den tid det tar. 2-4 veckor. När lämplig mängd sand finns blir det växter och eventuella dekorationer. Därefter kanske annat levande.

    SvaraRadera