lördag 26 maj 2018

Galenskaper men inte här

God morgon! Idag är det den enda goda morgonen på länge. Med nyare android, en ovanlig men skön pelarfläkt och andra positiva saker känner man sig nöjd för ett tag. När SIM-kortet kommer kan man byta enhet och börja utforska den "nya". Lite märkligt att nyare LG K8 är 300 kronor billigare än Samsung Galaxy S4 mini var 2015. Nåja, nu har man den och gamla LG L FINO blir kvar lixom Doro'n. Lysrör funkar utmärkt i armatur till kommande projektet och DET får lov att bli ett projekt som tar längre tid, man har allt annat än någon brådska med det. Vatten ska tillföras, acklimatiseras, doppvärmare finns och ska även den tillföras, därefter blir det att finna lämplig cirkulationspump och slutligen inköp av vattenväxter.
Ja, förnyelse är ibland ett måste. Liksom alla onödiga uppdateringar av appar. Lär väl bli många med K8:an antar man. Nåja den får duga. 
Det var vid byte av SIM kort som man upptäckte idiotin: Nano! så helvetes typiskt! Nåja, kommer inom ett par dagar. Blir kanske intressant att utforska den. Har ett Nano i Doro'n men det vill man inte flytta och det är inte anslutet till e-post och bank app, bankID mm.
Tre hastigheter, oscillerande, timer och "mode". 
Mera sand i projekt akvariumet samt nytt lysrör. Köpte två då det är bra att ha ett i reserv. 

2 kommentarer:

  1. Enda bild som är samma som förra inlägg är nummer tre övriga är inte. 4,8 kg sand kan räcka för att täcka botten i nya akvariet. Visst finns kapital att handla ifall man hade velat men tyvärr är hålen för många att fylla och därmed blir det inte mer för denna och kommande månad. Gynnar inte djuraffären då de lagt till på rabattkupong gäller ej akvarium. Satans idioter! Är mitt svar till dem. Idag blir det att handla livsmedel då föregående lön blev katastrofal. Blir att dammsuga bilen och kanske en del annat. Det får man se helt enkelt hade varit bra att få göra vissa andra saker också men...det får vänta till kommande ledigheter.

    SvaraRadera
  2. Visst blev det handlat. MM och Lidl. Livsmedel, husgeråd med mera. Hade man handlat på lokala affären hade man garanterat överskridit budget men nu blev det över och det är positivt. Cynisk är bättre än naivitet vilket man fått erfara fler gånger än fingrar och tår under åren man levt. Därför räknar man med bakslag vid varje löneutbetalning vad annat kan man räkna med när det är som det är och aldrig någonsin kan bli ett uns bättre? Härligt att ha noll fantasi vänner på såssiala medier då allt med "vänskap" är klyscha, falskhet, bluff, båg, hyckleri, lögner, skitsnack, förakt och nyttig idioti! En på miljoner kan vara sann vän under förutsättning att den inte hört alla lögner och falska rykten som avskum sprider likt sjukdomar, infektioner och virus.

    SvaraRadera