söndag 27 maj 2018

Söndag 27 maj

Jippot mors dag bryr man sig mindre om det blir en växt som modern lär gilla. Köpte en av två Dvs golvmopp med sprejfunktion och mycket mer behöver man ju inte. Ångmoppen är för dyr även om den hade varit bra att använda vid städning av lägenheten. I butiken såg det ut som att den knappt haft någon åtgång då flera stod kvar trots att det är ett par veckor sedan den var ute i annons. Det kanske funkar med ångtvätten man redan har? Det återstår att se. Blir att tanka bilen lite  (beroende på hur hutlöst dyr bränslet blivit!) Sedan kanske...det blir att dammsuga ur den. Golvmoppen var lättmonterad och det mesta föll på plast...plats  och nu saknas bara lite livsmedel så är allt okej.

2 kommentarer:

  1. Bränslepriset var inte mycket höjt, 8 öre litern. Tankade för en femhundring. Sedan dammsugade man bilen och åkte till modern hämtade och skjutsade henne dit hon skulle. Provade Golvmoppen och den funkar riktigt bra, chysst resultat men det är klart...i dessa tider gäller det att hålla i slantarna och då slösar ingen på onödiga Ångmoppar för 500 kronor! Alla skattepålägg på redan beskattade beskattningar. Läste om pensionärer med pension under existens minimum. Många av dessa kan inte ha tänkt en sekund på framtiden och vilka svin som tyvärr varit "regering", isf hade de sparat undan medan tider var gynnsam för att kunna ha tillgång till den tid nu när det behövs. Det gäller att vara hyper aktiv när man är verksam ifall man vill leva drägligt den dagen det är nödvändigt. Har påbörjat fylla fyran projektet med vatten, blir att tömma så småningom för ny påfyllning men det är på sikt man gör det. Några växter blir inte förrän tidigast i juli eller augusti.

    SvaraRadera
  2. Bensin, antagligen 95 oktan, kostar 6 kronor. RESTEN 10 KRONOR ÄR SKATT! Det finns inget man kan göra. Bara betala och bita ihop. Hoppas rätt parti går till seger i valet och sänker den och många andra skatter avvecklas helt. Det går aldrig att straffa människor med skattehöjningar det avlivar istället "regering, politiker och makthavare" må stolpskottet få vad den förtjänar. Men det finns säkert inte en enda kotte som kan annat än kläcka ur sig svammel, bakom en bildskärm eller klösbräda. Hoppet är borta sedan minst 28 år sedan.

    SvaraRadera