lördag 19 maj 2018

Helvetiskt svindyra vattenrenare!!!

Hur i helvete är man funtad när man tar tusentals kronor för vattenrenare????
Som privatperson ska man aldrig behöva betala mer än 1500 kronor för något sådant, inkluderat filterpatron naturligtvis! ALDRIG att man betalar ett öre mer. Då får "kroppen vara filter" någon överbetald kontorsråtta är man inte så SÄNK PRISER era idioter!

Det ska kosta likvärdigt som att koka och filtrera vatten själv. Så länge det är kapitalistpriser på såna produkter så skiter folk i såna kapitalistföretag! Så enkelt är det. Sedan kan ingen garantera säkerhet eller fullständighet ej heller är det någon "evighetsprodukt" därmed faller allt.
Den på bilden var överkomligt pris, så den kan eventuellt skaffas i framtiden då man lyckats spara undan några luskronor av en lön som nästan är sämre än socialbidrag! Nackdel är att man behöver en ny mobil skit för att android version är utgången så SATANS typiskt!!! 

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha fann överenskomligt pris på vattenrenare. Nackdelen är att man aldrig kan ha råd med något sådant. Inte så länge det blir kraftigt lönebortfall pga noll bemedlade som behandlar utbetalning. Nej då är det billigare och långt mycket bättre att koka och filtrera vatten själv. Då vet man vad man får och har. Otroligt vilket avfall både media och tv! Tur att man inte är tv matad då hade det varit katastrof. Redan nu långt innan midsommar ens har samtliga kanaler laddat upp med gammal skåpmat, avfall och andra sopor. Är cirka 22 år sedan man gav upp tv apparaten till förmån för datorer 1995-2008, DVD film och sen andra intressen. Bilen är långt mycket viktigare än digital dynga som är leksaker så länge man varken tjänar flis på kunskap eller utförande! Så var det är det och förblir det till tids ände.

    SvaraRadera
  2. Svindyra vattenrenare? Då de kostar 6000-15000 och mer. Vilken normal person med låg lön har råd med sånt? Ingen! Då dricker man hellre kranvatten, duschar eller badar i avsett vatten och mår som man mår bra, hyfsat eller dåligt. Bra vattenrening får generellt inte kosta det ska endast smaka! Låg lönen går till bostad, räkningar, avgifter, livsmedel och (ofta) läkemedel. Sedan finns inget ekonomiskt utrymme för sådan lyx som hutlöst svindyra vattenreningsanläggningar! Därför: KRAFTIGT SÄNKTA PRISER gör att även ensamma kan ha möjlighet att åtminstone rena dricksvatten!

    Antagligen är meningen att större anläggningar ska kopplas till fastigheter och rikas källor och brunnar i exklusiva sommar och semesterhus och stugor. Något annat kan det knappast röra sig om. Nåja, skit vare nog värt trots allt.

    SvaraRadera