torsdag 10 maj 2018

Vindarna vänder som en 22 tons oljetanker

Det är ju så att somliga saker har otrolig vändradie vilket medför att en vändning tar i liknelse lika lång tid att vända till ändrad kursriktning som en 22 tons oljetanker vilket är allt från veckor till månader. Till dess gäller försiktighet, lugn och återhämtning av styrka.  Svåra krypteringar? Kan tänkas men det finns inte många andra möjligheter. Översättning av krypteringar? Finns men kan av säkerhetsskäl aldrig presenteras här eller internet för övrigt. Så var det är det och förblir det!

Kristus fanns lika sannolikt som att Eiffeltornet, frihetsgudinnan och lutande tornet samtliga är belägna i Sverige. Därmed var det avklarat. Trevlig röd ledig dag alla anti globalister tillika realister.

1 kommentar:

  1. Av ekonomiska skäl blev det inte vad man normalt handlar i livsmedel. Det får gå ändå, när sabotage infinner sig kraschar planer. Tack och lov att allt inte gör så. Beställningar exempelvis, även om det blir en rejäl summa så lever man i tider där medmänniskor faller bort i sista vilan och det har man själv inte lust att bidra till ännu. Därmed försöker man använda nyttiga tillskott och naturliga ämnen som man själv känner att man mår bra av. Det är oundvikligt att inte leva 100% perfekt då man inte är ekonomiskt oberoende. Verkligt nyttiga produkter är hutlöst dyra och man tvingas välja både och av just ekonomiska skäl. Annat jobb? Hade varit önskvärt.

    SvaraRadera