fredag 20 mars 2015

Ghost Ship underhållande

Så hade man sett en film. "Ghost Ship" från 2002 som handlar om ett bärgningsfartyg som finner ett spökskepp vars hela besättning omkom 1962 inklusive resenärer. Vad ingen vet som framkommer i filmen är att bärgningsfartygets kapten "Murphy" befunnit sig på detta skepp tidigare och kvinnan i bärgningsfartygets besättning får via en av passagerarna en flicka vid namn Katie som är "fast" på oceanångaren veta sanningen om vad som verkligen hände på skeppet, även tipsaren som i början utger sig för att vara pilot. Han visar sig vara "insamlaren". Filmen är en typisk rysare men en man inte sett tidigare.

Soldier Blue från 1970 blir att kanske se om då man skulle se den stördes av något. Boiler Room från 2000 har man sett tidigare och tror man har den men den kan vara värd att se igen. Tromafilmen Cannibal! the Musical från 1993 känns i n t e värd att ses då man inte är något Tromafan. Har sett och haft "Tromeo and Juliet" från 1996 och det räckte! The Final Cut från 2004 med numera bortgångne Robin Williams blir något att se framöver vid lämpligt tillfälle. Kanske ikväll? Eller imorgon kväll? Det vet man aldrig...

Väl mött! I paradiset alla lyckliga.

2 kommentarer:

  1. Filmer är bra ur många vinklar. Hur många DVD filmer man har i dagsläget är osäkert men det rör sig om över 200 och fler kan det komma att bli bara ekonomin tillåter. De filmer nämnda i detta inlägg är dock lånade.

    Tidigare beställde man 5-6 DVD filmer per månad under flera års tid. Ett tag köpte man alla 12 filmerna i Irene Huss-serien. Tyvärr går det inte att kombinera DVD filmköp med akvarier och bilen man äger samt räkningar som ska betalas därför får man prioritera och filmer kan man finna på returbutiker och loppisar. Så är livet för en vanlig arbetare med minimalt löneutrymme!

    SvaraRadera
  2. Filmen "Soldier Blue" vart aldrig att man såg nån ytterligare gång. Förra söndagen återställdes filmerna och när allt kommer omkring så får de övriga TRE som är sevärda bli objekt att leta för insamling till den ofrivilliga DVD filmdamlingen.

    The Bolier Room, Ghost Ship och the Final Cut blir att leta efter. Hade varit intressant ifall man även fick tag på "Döda Poeters Sällskap", "Jumanji" och "Good Morning Vietnam" så hade man 5-6 filmer med sedan augusti 2014 framlidne Robin Williams.

    SvaraRadera