söndag 29 mars 2015

Aldrig rotlös! Alltid trygghet!

God dag!

Söndag och inatt växlade vi in till sommaren med tiden. Eländes elände för de flesta av oss normalt intelligenta att bryta mot den biologiska klockan pga någon imbecill nolla utan jobb fattade ett beslut som tyvärr kom att gälla hela landet. Nåja allt är ju ändå förstört trots allt.

Slutligen bojkottar man fascistdiktatur blaskan inte ens värd att användas som dasspapper västerbottens kuriren med dess sjuklingar. Demokratin är död i fascisthålan tre mil bort och dessa psykfall har medverkat till det! Må något gigantiskt och massivt falla ifrån ett plan över detta fascisthål.

Skönt att veta att man med bil, buss, tåg eller annat fordon kan fly denna mardrömslika håla.

Väl mött! Alla som flytt fascisthålan och bosatt sig där man kan bo tryggt, säkert och framförallt utan äckelstadens antidemokratiska fascism!!!.

2 kommentarer:

  1. Ja så var det söndag igen. Läser lite överallt att de va då storm mot skiten man aldrig ser då man fan inte orkar pga att man blir så trött och sliten på helvetesförvärvet. Nån norrbagge Skavlan (vilket bedrövligt namn till råga på allt!!!) Ska ha intervjuat vår käre Jimmie mästerman Åkesson och kränkt honom i bästa/värsta gammelmediansk nazifascistiska stil som de nazikommunistiska parasiter de är!!!

    Ja inget som inte knäckt Jimmie tidigare lär knäcka honom nu snarare stålrusta honom. Det hoppas man samt krossar allt nazistkommunisterna fascisterna åstadkommit under 45år!

    Hellre krig mot islam där även nazistmupparna ryker (gammelmedia, politiker mfl) än det genomruttna PK land vi tvingas leva i nu.

    WAR NOW! KILL EM ALL BETRAYERS OF PARASITE HOLES!!!.

    SvaraRadera
  2. En Pajas (det bor en bagare här i staden)

    Det finn en pajas i vårat land som hellre ger åt ett rövarband han är en föredetta fackbas sheik men har aldrig själv gått ut i nån strejk.

    Hans namn är Stefan och hyser förakt mot alla som honom genomskådar och som har makt han är en sjukling av grövsta mått den sämsta partiledare och statsminister Sverige någonsin fått!

    SvaraRadera