onsdag 1 april 2015

Magasin och gratis CD skivor...

God dag!

Magasin man köpt har varit väldigt, låt säga, varierande. Första magasinet, med gratis CD skiva, måste ha varit MOJO september/oktober 2010. Det var en ren slump att man köpte det då. Kan hända att magasinet finns kvar, i samlingen. CD skivan finns kvar i alla fall. Magasinen det handlat om är främst MOJO och UNCUT där emellan strönummer av CLASSIC ROCK, ELECTRONIC, Vive Le Rock samt kanske något man inte minns i skrivande stund.

Det som varit mest fantastiskt är att magasinen ofta innehållit intervjuer och/eller händelser som aldrig tidigare avslöjats, ibland riktigt smaskiga historier, mycket rolig läsning för den eller de som råkar vara intresserad av mesta möjliga av intressanta band och artister! Tråkigt för de som gillar det och gått miste om de högst intressanta artiklarna he he he...
Sedan har det rullat på. Somliga månader har det blivit 2-3 olika magasin där gratis CD'n medföljt. Andra månader har det blivit 0-2 magasin medan vissa månader har det blivit blankt. Även om CD'n skulle ha varit schysst har magasinet inte verkat tilltalande.

På senare tid (från juli-augusti 2014) har intresset för dessa tidningar/magasin svalnat till nästan is. Dels beroende på att de behandlat och avhandlat band och artister som inte är det minsta relevant i lyssningsfrekvensen alls! Dels är det platsbrist att förvara gamla nummer av tidningarna.

Nedan framsidan på ett antal olika av CD skivorna...bildernas varierande storlek beror främst på att man förminskat dem. Så enkelt kan det vara.

Glad och god Påsk! Tack ska jag ha!

2 kommentarer:

  1. De flesta magasinen finns kvar. Tankar har funnits att skänka någon bunt till biblioteket men skulle de visa det minsta intresset för magasin + CD skivor? Tveksamt.

    Pappersinsamling? Nä då får de vara kvar. Kanske förrådet kan vara något? Jo.

    Samtliga CD skivor är konverterade till dataformatet Mp3. I lämpliga enskilda Filmappar. Lägga ut på Internet? Näpp, det får andra användare göra!

    SvaraRadera
  2. #2
    En del album har man överfört till den skrotiga Androiden hTc One och det är en av kanske 3-4 bra ändamål gällande mobilen. Internet, sms/mms, appar, kalender, anteckningar, bilder, musik. Att ringa funkar men skrot med mikrofon och högtalare bredvid varandra.

    Nåja nu är det SKÄRTORSDAG och man får se ifall man orkar läsa nåt magasin. Man har ju senaste numren av Nya Tider, Modern Psykologi också samt en mysig som rolig bok av Richard Fuchs att läsa. Man får väl se hur man gör.

    Glad och Trevlig Påsk! Avnjut helgen med fina tesorter och kaffe av bästa kvalitet, god och nyttig mat och MSM och Glukosamine Plus och Kolloidalt Silver alla avnjutare av livets goda, naturliga i harmoni med er själva! :)

    SvaraRadera