lördag 25 april 2015

Så var fredagen...

God morgon!

Härligt med lördag igen. Frihet man inte har under veckorna men ändå långt bättre än tidigare!

Igår morse tog man ut bilen (precis som på torsdag) och åkte till macken och tankade upp och det blev ju några liter. Därefter rullade man vidare i lugn och ro, utan jäkt eller stress till jobbet. Hur underbart det var att komma fram i god tid och hänga av sig jackan!
Stämplade in en halv timme innan och tog itu med arbetet. Vid lunch åkte man och skaffade tobak, det blev mer än tidigare, men det är nödvändigt! Efter jobbet åkte man till Ica Kvantum en riktig butik och handlade för 1133kr nödvändiga livsmedel då man nästan hade som det heter "frys och skafferitomt" väl hemma och varorna i kyl och frys blev det en pizza till middag och sen blev det en lugn och stilla kväll framför Tv:n.

Det bästa är att få vara självständig därför blir kostnaderna desto större men det är det Satan i mig värt! Sedan får man se hur det blir framöver strax under 1000kr kvar att handla övriga livsmedel för. Det löser sig eller helt korrekt uttryckt: Det löser man! För så är det i alla fall på denna planet inget löser sig av sig självt utan människa måste lösa det och DÅ löser det sig!.

Väl mött! Alla och en var

1 kommentar:

  1. Nä ikväll blir det ingen film. Det är bättre att spara filmerna till senare i maj månad då det kan bli trist på Tv och med dator och så. Det har man gjort förr och det har. Varit gynnsamt rent ekonomiskt, och ekonomisk måste man vara i den här världen annars går man under!

    Känns utmärkt att bara ta det lugnt också. Sedan finns en del hål att fylla framöver samt att filmer har missats och det är inte mycket att göra åt. Kan finnas fler tillfällen längre framöver.

    SvaraRadera