fredag 3 april 2015

Ååååhhh vad bra!

God dag!

Innan man lämnade de gamla arbetsuppgifterna (av uttråkad, utslitenhet och misslyckade kollegor) köpte man något nytt och intressant. En förpackning, den på bilden, innehållandes en plastask där det låg otalet ark av något man stoppar i munnen och......

Det smakar inget vidare, ska vara uppiggande och skärpa sinnen och syn. Det funkar säkert, har inte märkt någon nämnvärd skillnad. Den kostade 35kr (jag skrev det på förpackningen) och måhända att det funkar för de som tror på det.

Låååång fredag har inträtt! Äggstra Väl mött!

1 kommentar:

  1. Sedan Internet blev brukbart för en generell majoritet av svenska folket har man fått ta del av verkligt intressanta uppslag, artiklar och tidningar som behandlar sanningen på det mest utmärkta sätt den kan framställas!

    Att TV abonnemanget höjs med 144kr/år med ikraftträdande 1 juli är intressant likaså att den dårarnas paradis regeringen vill sätta straffskatt på vitvaror som kylskåp, frys och övriga nödvändiga vitvaror men även digital utrustning som datorer, bärbara datorer, läsplattor, mobiltelefoner OCH telefoner som bärbara trådlösa telefoner mm.

    Vilken tur! Att man redan HAR de digitala enheterna, telefoner och det mesta f.ö. Då återstår egentligen bara att gå ur fack (behåller dock A kassa), hyresgästföreningen, säga upp TV abonnemanget då man ändå ser cirka 0,5%/ dag på tv och i detta fall främst/enbart kabelkanaler!

    Fortsätt Trevlig och God Påsk! :D

    SvaraRadera