torsdag 30 april 2015

DVD och bok

God dag!

Så fick man hem beställningen och kan avnjuta antingen en barnserie Tv anno 1970 talet eller en svensk thriller från 1978 där även boken manuset baserats på medföljde lite som en "bonus". Förutom dessa köpte man "Monica Z" som naturligtvis handlar om jazzsångerskan och skådespelerskan Monica Zetterlund och hennes liv. Som rökare hon var blev hon innebränd i sängen i lägenheten, kan ha varit självmord också.

Väl mött! I filmernas magiska värld.

Uruselt katastrofalt värdelös lagerhållning de flesta nätbutiker har!!! De ska ju för helvete ha de filmer man söker och förkasta allt nytt. Kan ju inte finnas någon levande själ som är så hjärndöd att de beställer eller köper nyproducerade sopor!?!? Då kan de lika gärna dö de jäwla idioterna!

1960, 70, 80 tals serier och filmer är ju vad man vill beställa!

2 kommentarer:

  1. Fablernas värld innehåller 60 avsnitt på fyra discar. Har sett 10:15 på första skivan, varje avsnitt är cirka fem minuter långt och innehåller en klok tes (uttryck).

    Män kan inte våldtas blir intressant att se under helgen, kanske ikväll? Det vet man aldrig...

    Monica Z innehåller både filmen och en bonus. En CD skiva med en del musik samt något ljudspår från filmen. Kan bli intressant att se även den. Har sedan tidigare filmer där Monica Zetterlund ingår som äppelkriget, att angöra en brygga och Tv serien på DVD Någonstans i Sverige.

    Helgen blir nog bra, regnar just idag1:a maj men vem sig bryr då imorgon en ny dag gryr?

    SvaraRadera
  2. Monica Z. Märkligt att de som gjort den inte kunde ha tagit med "bortklippta sceners" Monica Z intro, det saknas i filmen och hade gjort den ännu bättre även om den är fantastiskt bra! Edra Magnason gör en fantastisk rollprestation och man önskar henne all framgång och lycka!

    Hela filmen är mysig, skön och ljuvligt jazzig och underbara Miljöer samt härliga gamla klassiska bilar och bussar - se den!

    SvaraRadera