lördag 18 april 2015

Lättare för var dag som kommer och går kanske det...

God dag!

Så var det lördag igen och morgonen började tidigt. Skönt att kunna hinna en hel del. Hann med att rengöra pumpen i balja #1, deklaration avklarades på några minuter och hämtade ett paket på utlämningen. Efter det blev det en sen frukost jämfört med vardagarna men därefter skiftade man däck på bilen och luftade den en bit. Skönt att kunna ha vad man saknat ett bra tag. Sjukskrivningen i december gjorde att ekonomin rasade nästan i botten och det var höger knä som gav upp. Efter antal turer till vårscentral, sjukgymnast(?) och röntgen fick man slutligen veta att det rörde sig om kombin artros+Baker cysta. Men det kostade kapital.

Även om den ekonomiska delen fick sig en rejäl stöt så har man tillräckligt med bränsle för fredagens strapats för nödvändiga inköp. Duschen väntar.

Väl mött! Någonstans i Sverige.

2 kommentarer:

  1. Härligt med dusch och schampo, som tog slut i december eller nåt. Då fick man ta annat som substitut. Att tvättmedlet tog slut var lika olyckligt men nu finns det!

    Sanitet (toa) naturtvätt (tvättmedel) body lotion, duscholja och schampo på bilden. Den komiska kontrasten är att man hade TVÅ flaskor duscholja! Men men...

    På fredag blir det tobaks och livsmedels inköp så att man reder sig för maj månad. Sedan får man se hur kapitalet ser ut ifall det blir några DVD filmer...eller annat.

    SvaraRadera
  2. Beträffande Rapsodine har man tidigare haft de flesta produkterna: diskmedel, naturtvätt, natursåpa, grovrent, allrent, sanitet och en till (har man för sig?) och hudvårdsartiklarna schampo, duscholja, sockerskrubb, body butter, exklusiv handkräm och exklusiv fotkräm med Kunzeaolja. Balsam föll inte in i rätt parfymzon så den blev bojkottad däremot är Kunzeatvål bra och en riktigt dryg produkt är after shave krämen den har räckt över ett år och det är mycket kvar i den lilla tuben ännu.

    För bra många år sedan köpte man ekonomi dunkar av naturtvätt men det blev för dyrt så nu gäller liters flaskor. Då provade man även s.k tvättnötter och de funkade bra men man orkade inte hålla på och köpa allt möjligt. Därför blir det endast det mest nödvändiga. Ja, ifall kapitalet är bra (efter alla räkningar är betalda) kan man besöka butiken där det finns hälsokost och andra nyttiga produkter samt Klockargårdens tvålar och allt möjligt och handla produkter man aldrig finner i livsmedelsbutiker.

    Som miljörespekterande människa rekommenderar man absolut ovanstående produkter och annat.

    SvaraRadera