onsdag 8 april 2015

Ytterligare ett nummer av Uncut

God afton!

Ikväll blev det ytterligare ett nummer av Uncut. Mer om det närmare helgen. Då man läst av intressanta artiklar. På allra  sista sidan reklam för någon film om Kurt Cobain låter lika intressant som sopor på en soptipp, menar låt den i livet olycklige nu bortom livet förbli lycklig men det är klart, det finns alltid de som vill dissikera någon i alla dess molekyler. Skivan däremot verkar rätt schysst. Med samma härliga och underbara variationer i musikstilar som skivorna hade 2011, 12, 13 och delvis 2014. Mycket verkar lossna och det är endast några strötal avstötande spår.

Man får se ifall det blir ett liknande år som tidigare med Classic Rock, Mojo och Uncut som 4 år som passerat. Lite tråkigt att februari-mars inte blev inköpta men då den ekonomiska situationen är kärv blir det så. Förlorade förblir förlorade så tillvida man inte annonserar efter de nummer man missat men då kan frågan bli: oavsett pris/nummer är det värt det? Kanske inte.

Det sämsta är att gammdatorn inte funkar, står bara och stampar på Windows XP loggan och verkar inte finna starten av någon anledning. Kan bli aktuellt att fimpa den och rensa lite vid tid och tillfälle. Kanske installera Windows 8 eller nåt. Windows 7 funkar på laptop datorn och tur är ju det. Sedan får man se vad de månde bliva. Har en del litteratur ej läst, även fast man hade 6 ljuvliga, strålande dagar i påskhelgen så blev det mest vila, och DET behövdes då jobbet är som det är! Men......hellre det befintliga än inget alls och definitivt hellre än föregående slaveri som man fick uppfattningen själv. Har hört fler som delar den uppfattningen och det är ju alltid positivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar