måndag 16 mars 2015

Ytterligare en dag i katastrofens spår ort och område

Måndag och så var man inne i eländet igen. Starka överväganden att säga upp sig men helst hade uppsägning passat bäst. A-kassa inget som direkt lockar men hellre det än denna mardröm som det blivit. 1996-2006 var det chysst därefter något som funkade 2006-2010 därefter har det gått utför 'skutan' har sjunkit några mil under avgrund och dyn enkelt uttryckt!

Dårarnas paradis, avfall AB ja det kan ha många namn...

Dessutom känns det missriktat med anledning av den allergi mot damm och mycket annat man har så det immunförsvar man har verkar ansträngt och det känns som man fått damm i svalget. Den enhet man (tyvärr) är på har inget annat alternativ så man tvingas nog sluta och det är skönt om så blir fallet.

Uppdatering

Aaaaaahhhh 18:43 man är hemma och får vila HÄRLIGT!!! TV knappt någon timme framåt sedan är man dödstrött och inte ett piss har man för det sjuka slit man tvingas till. Tack och lov! att förmiddagarna börjar lugnt för att bli hektisk mot slutet men det är inte det grundläggande problemet utan hälsan och klimatet, arbetsmiljön och den urdåliga "ledning" som är.

Men......det är en annan historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar