fredag 30 september 2016

Då är det inget lotteri längre!

När den tingar prislappen längst ner till höger - 90 kronor! Även om det är 30 års jubileum är det inget man köper. Hade varit skönt att vinna men i motsats till tur i spel får man leva istället. Inte alla förunnat som spelar och vinner!

Och parasiter stjäl tidningar jo man vet vilken varböld det är men...det numret får du skaffa själv liksom resten fixa egen prenumeration snåljåp! Affärer svinnar kunder genom att undanhålla vissa varor. Nåja, livet suger djupt för drägg.

Äntligen fredag!

Om än sen men vad gör väl det när man ändå löser uppgifter under dagen till skillnad från bussen som har problem med framdörren de löser aldrig problem med bussarna. Dårarna på avfall kan vara i "god tid" när de ändå aldrig fyller funktion utan är problembarn.

tisdag 27 september 2016

Jävla skit!

Den jävla skiten var ba skit som mycket annat. Pressbyrån är skit när de inte har vad kund ska ha då får det vara. Ytterligare en avfalls vecka. Suck.

söndag 25 september 2016

Tider förändras...

Det är över året sedan man beställde och åt någon pizza från den syltan. Förr kunde man göra det men plötsligt en dag när man kom in dit vände de en ryggen och då var det bara att vända på klacken och lämna syltan. Fanns någon anständig där i övrigt otrevliga och eller okunniga. Ja, man saknar ju inte dem eller syltan men ibland kan man sakna pizzorna och tack och lov! Finns ju alternativ cirka fem kilometer ifrån och de är bättre och trevligare omgivning Blå Huset heter det. Värt allt att besöka!

lördag 24 september 2016

Lördag 24 september

Idag blir det att tanka bilen och åka till stan för att handla tobak och andra nödvändiga produkter. Vinterdäck till bilen får kanske vänta ett tag eller slag.
Uppdatering sker om nödvändigt.

14:10: Jo nog blev det mer än planerat men det gynnar en själv när man aldrig är ute och festar eller "roar" sig med något uteliv. Förutom tobak blev det en runda i djuraffären och ett stim neontetror, två Rocky Mountain räkor, tre växter och en burk algpoletter blev det. Sedan hjulade man över till Jula och köpte batterier, en mobil laddare, lite annat krafs och sedan bar det av hemåt. Tråkigt nog...för man hade för avsikt (om minnet höll vilket det bevisligen i n t e gjorde) då hade man åkt förbi och kanske fått tag på Lingondricka osötad och lite annat som Klockargårdens tvålar. Det får bli vid tillfälle framöver måste bara memorera adressen.

fredag 23 september 2016

Från dödligt ilsken till bäst i allt!

Visst blir man rasande på drägg men nu väl hemma gäller annat. All skit på jobbet och allt tvättande av händer och armar, pevex handskar och all eländes handsprit gör att huden säger ifrån. Då är det bäst med EMS salva. Känns bra att använda och det bästa av allt den innehåller bland annat Kolloidalt Silver! Gör gott och känns bra utan att svida, irriterande eller andra biverkningar som de flesta andra produkter ja, utom Rapsodine då.

Fuck fredag!

Ytterligare en jävla Ultrabuss idiot som inte dök upp EXAKT klockan 17:00 så då får man vänta (HELVETE!!!!) Till 18:10 en väntan på 50 satans onödiga minuter p.g.a. en hjärndöd parasit!!!! En månads löneavdrag per utebliven tidspassning är skäligt straff.

Nojja, en "french" två läsk och ett dyrt (?) magasin. Slutligen kom bussen och man åkte söder sidan hem därefter blev det handla och hemma vid 19:30 ungefär. Ryggen, handled, muskler och fötter värkte och ömmade. Bättre upp kommande vecka  (förhoppningsvis).

Hatobjekt #1 (bortsett politiker mm)

Även om man valt fel så förblir denna hatobjektet! Glider ur händerna, är på fel ställe, plingar inte när den laddat klart som LG'N, längre starttid än LG'N mm. Om det inte vore för att man har väsentligt som är helvete att återskapa till LG'N eller annan  (?) Android hade man kastat avfallet på återvinning!

onsdag 21 september 2016

Glizch glazch...

Undrar om de smeker varandra där? Det enda intressanta på ett elskåp  och det var ju ett tag sedan Ica hette så och prislappen.

Aktuellt

Trist att det inte går att ladda upp från Android. Här är det i alla fall.
Bussar ska tvingas trots eventuella fel och brister att tjäna in pengar.
Hörande resenärer får utstå en del...


tisdag 20 september 2016

Beställning...igen

Ja då hade man beställt lite hälsoprylar igen. Jo, de förra var och är bra. Protein kakorna var god och gjorde mycket väl, kolloidalt silver är utmärkt och gör superbra verkan ja nu minns man inte alla produkter men allt var och är till belåtenhet i vart fall. D vitamin inför hösten och vintern då förra säsongen gav utmärkt resultat! Gav bort förra burken med resterande innehåll till närstående när man inte behövde under våren och sommaren. Det ska bli intressant att se hur man lämpligast blandar rödbetspulvret och resultat eller inte av Liposinol. Viktminskning är nödvändigt så att man slipper slita på onödig vikt och kanske kan känna sig lite piggare efter jobbet bland annat. Kommer att prova fram till det ger resultat.

Ena märkligare än det andra...

Det ena slår igen något annat öppnar märkligt men så ser det ut. Om baktanke är bilfritt kan de kanske lyckas men antagligen inte. Visst får de mjölka kapital för något helt onödigt när andra gör det ur regering utan några som helst protester. Sjukt det var, är och förblir.

söndag 18 september 2016

Rengöring eller inte är frågan...

Klart står i vilket fall som helst att få är de att ha vad man själv har! Kombination av rätt medel och rätt material är klart avgörande i det hyrda hemmet. Därför har man skaffat medel, material och maskiner för olika ändamål av rengöring. När andan faller på genomförs den nödvändiga rengöringen och det håller sig rent i veckor till månader. Allt är inte i behov varje vecka så somliga delar sker två gånger per år. Det viktigaste är belåtenhet hos den egna individen.

fredag 16 september 2016

Skit i pallet

Om det ändå fattades beslut av väsentlig form såsom utrotning av allt ADHD. En önskan liksom Deportering av alla nyanlända. Stolpskott som aldrig kommer att vara annat än ohyra och parasiter!

Tog en Frasses mellan igår med smält ost och räksallad, det mesta utom räksallad var okej den var syrlig vilket den inte bör vara kanske därför det var rea på just den. Nåja, man fick en gratis mjukglass då den andra inte var okej när man ska ta med och det borde vara förberett och inte komma som en chock som det alltid tycks göra. Klantskallar precis som i arbetet, suck! Där är det katastrof varje dag när man själv inte är där! Hoppas få tag i något annat så snart som möjligt annars blir det blodbad snart då det inte finns något som helst ansvar utan snorungar och hjärndöda sombier kan leka, tramsa och slamsa fritt. Fy fan!
Läkerol är uteslutet! Njie aloe vera likaså. Även övriga tidigare konsumerade produkter. Varför? Riktar sig till nyanlända, grobianska språk, saknar all svensk värdighet till förmån för kapitalet profit osv. Avfall är alltsammans!

Ny är det äntligen fredag och helg ledig sådan. Härligt att slippa dårhuset i dagarna två helst permanent!

Grunka

torsdag 15 september 2016

Då vet man ju det

Där sätter man aldrig mer sin fot! Hela samhället håller på att förändras negativt snart kan det bli dags att flytta och lämna hålan åt sitt öde. De vet inte vad de inbjuder till som leker med. Tids nog inser de men då är det försent....

tisdag 13 september 2016

Mystiskt men så är det nog

Har tydligen t v å konton på tuben. Med samma namn. Nåja, det gamla har man ett femton tal klipp det andra något tiotal. Det är nog svårt att särskilja ibland så många miljarder konton. Fint är det med dem bägge.

Fy fan! För Ultrabussars chaufförer ja några av dem som ger fan i att komma i tid eller ens komma alls!  Så var det i kväll idioten dök i n t e upp 17:02 och fanskapet får inte bli senare för då missar man bussen hem och får vänta 40-50 minuter och är hemma först efter 19:00.

måndag 12 september 2016

Det har brunnit för Halebop!!!

VAD I HELA HELVETE HÅLLER klåparna på Halebop på med???? Inte i satan ska de koppla något till BankID för helvete!!!!! Lämna då för jävulen inloggning med BankID utanför. Det blir endast FEL!!! Jävla kalvskallar!

Besökte "mitt halebop" men va fan då har de dårarna kopplat bort den och på webbplatsen är det inloggning med bankID och då kom kontant numret upp som INTE är abonnemanget. Idioterrrr!!!
Ska de jävlas på det viset kan de dra åt för då byter man bolag omgående!
Kontant är en annan Android, blanda för fan inte ihop något! Tack.

Uppdatering 

Tacka fan för att det skulle tvingas bli en appjävel till!!! Helvetes dårar. Man har fått mer än nog av alla skräp applikationer. Nåja, man fick veta vad man ville ha reda på. Bara så onödigt!
Uppdatering 150916

"Bra grejer" nu först!?!? Nä men redan!? Efter dessa år. WoW! (Ironi på högsta nivå!)

Härliga Ledighet!

Sedan får man väl se hur det blir med det. Laddade upp klipp på tuben men de tycks ha nå fel  (som vanligt...) på nåt man haft ett par år. Skit vare värt när de ba tjafsa om skit utan å ha knappjävlar å slutföra skiten med.

söndag 11 september 2016

Söndag 11 september

Andra dagen jobb på butiken. Med ändrad tid men det går. Sen får man se hur trött och seg man är om det blir att kolla externa hårddisk och se vad som saknas i sjuan. Enerverande men det kan vara värt att kolla upp. Även om man kan göra det på måndag eller tisdag. Det viktigaste är att hålla igång. Terroriststaten har skulden i allt som händer med olycklig som dödlig utgång utanför Europa! Fördömer GS! Ta kål på skiten och länsa konton och företag.

Nåja, bäst är bäst. På hemmaplan och göra vad man ska så att det blir drägligt och man får bort det som ska ställas undan. Idag lär det väl hända dumheter utomlands och i Europeiska länder pga kvasireligionen! Nya Tider är nya demokratin hela etablissemanget är de depraverade extremisterna och tillika fascisterna!!!

Självklart handlade man det man behövde, efter arbetstid. Visst kan det hända att det är hyfsat bra priser där men andra butiker har ändå likvärdiga priser så det skulle aldrig kunna bli förtjänst om man åkte in u t a n att det var just arbetshelg!

lördag 10 september 2016

Helvete på jorden och rövslickare!!!

Enligt schema är det städ 10-14 och inte som man kört tidigare 07:30-11:30. Ja det var då fan på tiden att det framgick!!! Rövskaft på avfall som inte kunnt kläckt ur sä he tidigare!!! Nån jubelidiot nämnde "butiken vill visa kunder att det städas i butiken efter klockan tolv" stollepro!!! Är det enda en kunn säg!!! Ba idioti.

Nåja, i helgen dug hä när man är krasslig och vare sjuk i vickun, å kalvskalla ha inte kunne ve så de kalva lämna.

Måndag och tisdag fri och då tar man det.

onsdag 7 september 2016

Jomen det va ju trevligt som FAN!!!

Vad kan man väl lugnt undra? Jo, att man lyckades snurra igång gammdatorn som är cirka 11 år gammal. För att hålla igång kroppen och göra något alls fattade man beslut om att testa och se ifall det skullen bli samma resultat som förra året när det var så nödvändigt att ha igång den men det misslyckades efter första starten. Ja, den bara snurrade på "startar Windows..." men inget mer hände. Nu hände ju en hel del och naturligtvis passade man på att "rensa" bort gammal skit och en hel del annat som blir irrelevant för vem som helst. Sedan gjordes "diskrensning" något man saknar på laptop liksom defragmentering! Vilket pågår för närvarande. Bild och klipp naturligtvis så att ingen tror att man sitter/ligger/står och hittar på. Känns faktiskt som en löneförhöjning att ha fått igång datorn. Ska bli intressant att se när man får möjlighet att snurra igång Iomega externa hårddisken 1TB och kan "fiska" ur vad man inte hann innan den rasade i golvet och kretskortet pajade. Intenso funkar utmärkt och är Windows XP och Windows 7 på. Det var dock lite grus som saknades från Iomega'n...

 Märkligt att klippet är strax över en minut och ändå 23,99Mb paketdata.
 

I sin linda? Flummig och skön

Visst får de anse ditt och datt men man kan ju få för sig att di fått dingen fnatt. Aldrig bryr man sig för att något är mikrofiber då det funkar bättre och blir mycket bättre resultat av träfiber! Med vatten naturligtvis inga "kem" eller medel endast vatten kran eller destillerat ja det sistnämnda är ju alltid bäst men kan vara komplicerat att ta fram för större kvantitet. Smilfink kunde behållit det nämnda och stannat där! Mycket fel när man repeterar "har ni roligt" sånt betackar man sig klart och bestämt! Sjukt när något ligger bakom varför det inväntades ett helt år innan det gick av stapeln. Äckligt att somliga ska få gå lösa men verkar tyvärr vara den felaktiga tidens klimat. Flummig och skön på fastlandet och aldrig ön. Värk överallt knappast ballt dock varmt inte kallt. Hösten ja men sommaren vägrar släppa sitt krampaktiga grepp om väder och vind ogillar det men blir rätt ofta påmind. Storm tillräckligt enorm böjer buskar och trädtoppar om något tag fryser det och därefter singlar det ner snödroppar.

Katastrof...men.....det var väntat

Man fick för sig att städa en smula igår men då gjorde ryggen sig påmind. Fick lov att smörja med Linnex värmekräm och det blir nog fler gånger med den. Såg några filmklipp från terrorislam staten igår, ja de får ju göra vad de vill när USA låtit dem ta över makten i de länder de verkar i. Sedan USA tog livet av Saddam har terrorist staten tagit över och med droger som uppåt tjack, snedtändningar och hallucinationer blir det som klippen visar. Att offren är nerdrogade råder inga som helst tvivel om! Atombomber kunde avsluta alltsammans men pga oljeaffärer och andra fynd kan det omöjligt ske. Allt ägs numera av terroristislam staten även EU.

Man får se hur veckan slutar om man är helt utslagen eller kan återvända.

tisdag 6 september 2016

Låter stort när musen bajsar...

Man betalar prenumeration sedan vill de ha vidarespridning och basunerar ut somliga åtgärder och vill ha bidrag! Inte lite fräckt! Nä, prenumerera räcker. Andra som har mer kapital får väl sponsra med valfritt/valfria belopp. Allt tycks kosta i den tidningens värld så också luften!

Så när man läst innehållet i varje nummer sparar man några ihop med annat och alltsammans hamnar i återvinningskärlet så klart. De som kan bjuda på några ören får högsta förtroende  de som nästan ska ha betalt för luften vi andas är bara fantasi kapitalister!

Kroppen stänger av!

Det gjorde den i helgen. Så nu är man hemma igen. Ja, det var väl ett tag sen sist men när man tvingas jobba med sånt fläskfior skall men vägrar blir det som det blir.

Återsåg den märkliga filmen "Firmafesten " från 1972 av Janne Halldoff med bl a Lars Amble, Beatrice Järås, Rolf Bengtsson, Christina Carlwind, Bert-Åke Varg, Siv Andersson och Lars Berghagen i en del av rollerna. Underhållande och skönt 70 tal med lite pornografi och tidstypisk retorik. Sedan blev det lite slötittande på TV kanaler för att avsluta kvällen men...fick någon klåda på höger fot och tänkte att allt kliande och rivande kan utgöra kommande infektioner. Tog så den goda fina salvan och smorde in foten och det kändes riktigt bra. Om det sedan hjälper återstår att se. Fantastiskt vilken bra kombination man får av MSM och KS det känns så naturligt vilket det också är.

Dårar och idioter lite överallt får fylla och droga ner sig med receptbelagda och andra preparat. De blir immuna och resistenta mot doserna och tvingas öka dem till kroppens inre organ inte klarar det längre men de gynnar ju läkemedelsindustrin och det är oftast deras räddning  (tror de). Själv provar man gärna alternativ och ser resultat på sikt som inte förgör en! Det är bra, att man har mer än en hjärncell kvar innanför pannbenet.

Gott liv och lev gott! Alla natur människor

måndag 5 september 2016

HUMOR!

Som helt avsaknas på avfall AB! Satte med magneter upp några enkla skämt teckningar och kollade dårars reaktion. Noll och som om de träffats av en LV7 kanon. Gravt skadade blev resultatet och visst är de det! Skönt att kunna utröna och bli säker på det. Humor...ja.

Skeppat till återvinning!

När det är endast IDIOTER i dårhålet man bor i fattade man idag snabbt beslut om att skeppa kassarna med utländska musiktidningar. De går säkert bra att återvinna. 3-4 års köp av lösnummer är över och borta det enda kvar är CD skivorna, får se när och om man skeppar även dem. Samlande är vansinnigt oavsett vad det än är! Det är ju bara det personliga innehållslösa som avspeglas och oftast var CD skivornas innehåll av vikt och värde. Fy fan vad dåliga ballerina dubbelicious apelsin är!!! Turps akuk.