onsdag 7 september 2016

I sin linda? Flummig och skön

Visst får de anse ditt och datt men man kan ju få för sig att di fått dingen fnatt. Aldrig bryr man sig för att något är mikrofiber då det funkar bättre och blir mycket bättre resultat av träfiber! Med vatten naturligtvis inga "kem" eller medel endast vatten kran eller destillerat ja det sistnämnda är ju alltid bäst men kan vara komplicerat att ta fram för större kvantitet. Smilfink kunde behållit det nämnda och stannat där! Mycket fel när man repeterar "har ni roligt" sånt betackar man sig klart och bestämt! Sjukt när något ligger bakom varför det inväntades ett helt år innan det gick av stapeln. Äckligt att somliga ska få gå lösa men verkar tyvärr vara den felaktiga tidens klimat. Flummig och skön på fastlandet och aldrig ön. Värk överallt knappast ballt dock varmt inte kallt. Hösten ja men sommaren vägrar släppa sitt krampaktiga grepp om väder och vind ogillar det men blir rätt ofta påmind. Storm tillräckligt enorm böjer buskar och trädtoppar om något tag fryser det och därefter singlar det ner snödroppar.

2 kommentarer:

  1. På vinst eller förlust; slog igång stationära Windows XP datorn och...den fungerar! Passade på att "rensa" bort allt eget och onödigt. Startade om och den...startade! Satte i mobilt bredbandsmodem som tidigare (något år tillbaka) inte ville då men nu funkar det hur bra som helst! Får se vad man gör med den inklusive monitor, tangentbord, mus och eventuellt skrivare ja någon gammal multimedia maskin med fax, scanner och skrivare. Hade varit intressant om man kunde ha kopplat sistnämnda till laptop men det går antagligen inte. Nåja, man får vara nöjd för dagen med att ha snurrat igång ena delen i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Lyckliga dagar! Demonterade Iomega externa hårddisken som legat nere i lådan i drygt något år. Petade och höll på med kretskortet och plötsligt fick den kontakt med laptop! Det visade sig vara en hel del som skulle gått förlorat om man inte fått igång den. Nu finns det på extern hårddisk nummer 2 och vid tid och tillfälle blir det att nollställa Iomega men när allt tar den tid det tar får det bli framöver. Två lyckliga dagar 7&8 september. Känns som en löneökning.

    SvaraRadera