söndag 11 september 2016

Söndag 11 september

Andra dagen jobb på butiken. Med ändrad tid men det går. Sen får man se hur trött och seg man är om det blir att kolla externa hårddisk och se vad som saknas i sjuan. Enerverande men det kan vara värt att kolla upp. Även om man kan göra det på måndag eller tisdag. Det viktigaste är att hålla igång. Terroriststaten har skulden i allt som händer med olycklig som dödlig utgång utanför Europa! Fördömer GS! Ta kål på skiten och länsa konton och företag.

Nåja, bäst är bäst. På hemmaplan och göra vad man ska så att det blir drägligt och man får bort det som ska ställas undan. Idag lär det väl hända dumheter utomlands och i Europeiska länder pga kvasireligionen! Nya Tider är nya demokratin hela etablissemanget är de depraverade extremisterna och tillika fascisterna!!!

Självklart handlade man det man behövde, efter arbetstid. Visst kan det hända att det är hyfsat bra priser där men andra butiker har ändå likvärdiga priser så det skulle aldrig kunna bli förtjänst om man åkte in u t a n att det var just arbetshelg!

2 kommentarer:

  1. Man undrar hur kunder ska nå åttonde kartong när femte är cirka två meter högt? Gäller bägge sorter. Som kund blir man skrämd när något är så högt staplat, om någon får ett par kartonger i huvudet? Det liknar anarki i en livsmedelsbutik. Har aldrig sett liknande förutom nånstans i ett högt i tak lager, någon stege finns inte heller till hands. Viss personal är trevliga andra har inte lärt sig uppförande utan nonchalerar att man ens är där så man hoppas de ramlar och stöter varbölden i någon balk, då har de anledning att inte ens hälsa. Men så är det nog att vara mindre bemedlad. Har smort ryggslutet med Linnex värmekräm så nu får den vila i två dagar. Blir säkert en miljon inlägg ändå. Kreativ som man är.😊

    SvaraRadera
  2. Sagt & gjort: så var forna externa hårddisken formaterad och klar för någon eller några att få överta. Ja, Intenso köptes augusti förra året och den innehåller nu allt man hade på windows XP datorn och windows 7 laptop då man numera har windows 10 kan det vara skönt att leta fram diverse bilder eller filmklipp man gjorde själv för otalet år sedan. Ja, det var mycket man gjorde på & med XP datorn.

    SvaraRadera