fredag 2 september 2016

Sicken jävla fredag!

Men nu är helvetet över och man kan koppla bort, av, ifrån och ur. Två härliga rekreationsdygn. Ryggen värker liksom fötter, knän, leder mm.

Visst kapital var avsett för andra ändamål men så länge katastrofala representanter för arbetsgivare totalhavererar situationer förlorar man delar av det. Inavel kräk i sophåla aldrig man någonsin dessa tåla. Ryggdunkare och övrigt avskräde för varandra slemmigt förkläde. Spränga hela alltet så man blir av med de som parasiter äro. Ju förr dessa sjukdomar går bort ju för försvinner avsky, hat avföring och lort och det blixtsnabbt fort! Bäst vore att få se riktiga blodbadsfester där vi verkliga har trevligt och offren till enda makt är dessa "gäster". Text och spalt kunde bli hur lång som helst men man fortsätter vidare.

Nåja, lite kul ska man ju ändå ha så varför inte några serietidningar och filmer och det blev vad det blev.

1 kommentar:

  1. Det var ju djävulen vad trött och värk och stel man är idag men så blir det när man går över gränserna vad fysik och kemi tolererar. Tur att det är nästa helg man jobbar annars hade man nog tuppat av. Nä God sömn alla trötta så ser man ifall man hörs senare ikväll.

    SvaraRadera