tisdag 6 september 2016

Kroppen stänger av!

Det gjorde den i helgen. Så nu är man hemma igen. Ja, det var väl ett tag sen sist men när man tvingas jobba med sånt fläskfior skall men vägrar blir det som det blir.

Återsåg den märkliga filmen "Firmafesten " från 1972 av Janne Halldoff med bl a Lars Amble, Beatrice Järås, Rolf Bengtsson, Christina Carlwind, Bert-Åke Varg, Siv Andersson och Lars Berghagen i en del av rollerna. Underhållande och skönt 70 tal med lite pornografi och tidstypisk retorik. Sedan blev det lite slötittande på TV kanaler för att avsluta kvällen men...fick någon klåda på höger fot och tänkte att allt kliande och rivande kan utgöra kommande infektioner. Tog så den goda fina salvan och smorde in foten och det kändes riktigt bra. Om det sedan hjälper återstår att se. Fantastiskt vilken bra kombination man får av MSM och KS det känns så naturligt vilket det också är.

Dårar och idioter lite överallt får fylla och droga ner sig med receptbelagda och andra preparat. De blir immuna och resistenta mot doserna och tvingas öka dem till kroppens inre organ inte klarar det längre men de gynnar ju läkemedelsindustrin och det är oftast deras räddning  (tror de). Själv provar man gärna alternativ och ser resultat på sikt som inte förgör en! Det är bra, att man har mer än en hjärncell kvar innanför pannbenet.

Gott liv och lev gott! Alla natur människor

1 kommentar:

  1. Vilken tur på sätt och vis, att man insjuknade. Kroppen får rehabilitering och man får gjort ett och annat på hemmaplan. En bra kombination, dessutom mejl därifrån man beställde bra produkter. Inte för att man bryr sig ifall något skulle falla dem i "smaken" och finnas med. När man var yngre var det viktigt för då fanns man! Annars fanns man inte! Så var det på den tiden. Internet och sociala medier existerade inte lika lite som mobiler, datorer, androider.

    SvaraRadera