lördag 24 september 2016

Lördag 24 september

Idag blir det att tanka bilen och åka till stan för att handla tobak och andra nödvändiga produkter. Vinterdäck till bilen får kanske vänta ett tag eller slag.
Uppdatering sker om nödvändigt.

14:10: Jo nog blev det mer än planerat men det gynnar en själv när man aldrig är ute och festar eller "roar" sig med något uteliv. Förutom tobak blev det en runda i djuraffären och ett stim neontetror, två Rocky Mountain räkor, tre växter och en burk algpoletter blev det. Sedan hjulade man över till Jula och köpte batterier, en mobil laddare, lite annat krafs och sedan bar det av hemåt. Tråkigt nog...för man hade för avsikt (om minnet höll vilket det bevisligen i n t e gjorde) då hade man åkt förbi och kanske fått tag på Lingondricka osötad och lite annat som Klockargårdens tvålar. Det får bli vid tillfälle framöver måste bara memorera adressen.

1 kommentar:

  1. Kan bli intressant att se ifall de hutlöst dyra Rocky Mountain räkorna överlever och v a r t de är för ögonen finner dem inte! Först trodde man att de dött när de var omvirade av lilla nätduken men det visade sig att de levde. Jau, neontetrorna lever i alla fall och sedan får man se vart växterna hamnar. Kanske skulle gjort ett "växt akvarium" jo tanken har faktiskt funnits men det har aldrig blivit av. Man får se. Kanske tio liters är lämpligt då inga sniglar är där men man får lov att rensa bort de gamla döda skalen och sedan bereda så att man kan ha dem där. Laddaren funkar och cykel belysning också jo, köpte ny för trettio kronor. Så kan man använda gamla belysningen dels på ryggsäck och som eventuell ficklampa. Gummibuffert blev en (hittills) och möbelbyglar är gött å finn som en del brukar uttrycka det. Lördag och man känner ömhet och värk ännu i kroppsdelar samt en utmattning och tillika trötthet men med det jobb man har är det knappast märkligt.

    SvaraRadera