fredag 30 september 2016

Då är det inget lotteri längre!

När den tingar prislappen längst ner till höger - 90 kronor! Även om det är 30 års jubileum är det inget man köper. Hade varit skönt att vinna men i motsats till tur i spel får man leva istället. Inte alla förunnat som spelar och vinner!

Och parasiter stjäl tidningar jo man vet vilken varböld det är men...det numret får du skaffa själv liksom resten fixa egen prenumeration snåljåp! Affärer svinnar kunder genom att undanhålla vissa varor. Nåja, livet suger djupt för drägg.

1 kommentar:

  1. Snyltare är för milt uttryck parasiter är lämpligare. Lite tråkigt när någon snor vad man själv tar med i syfte att sprida något bra positivt och läsvärt men så är ju verkligheten. Allt som är bra ska enligt kommunismens normer och värderingar kasseras till förmån för avfallet kommunismen alltid medfört! Man behåller Nya Tider tidningarna som man behåller annat men till skillnad från annat kastas tidningarna när man läst dem. Vad man vet är inte nödvändigt att delge någon annan, att man klarar sig själv medan övriga åker på obehagligheter genom information man aldrig delgett är allt igenom bästa. Så får det bli permanent.

    SvaraRadera