fredag 16 september 2016

Skit i pallet

Om det ändå fattades beslut av väsentlig form såsom utrotning av allt ADHD. En önskan liksom Deportering av alla nyanlända. Stolpskott som aldrig kommer att vara annat än ohyra och parasiter!

Tog en Frasses mellan igår med smält ost och räksallad, det mesta utom räksallad var okej den var syrlig vilket den inte bör vara kanske därför det var rea på just den. Nåja, man fick en gratis mjukglass då den andra inte var okej när man ska ta med och det borde vara förberett och inte komma som en chock som det alltid tycks göra. Klantskallar precis som i arbetet, suck! Där är det katastrof varje dag när man själv inte är där! Hoppas få tag i något annat så snart som möjligt annars blir det blodbad snart då det inte finns något som helst ansvar utan snorungar och hjärndöda sombier kan leka, tramsa och slamsa fritt. Fy fan!
Läkerol är uteslutet! Njie aloe vera likaså. Även övriga tidigare konsumerade produkter. Varför? Riktar sig till nyanlända, grobianska språk, saknar all svensk värdighet till förmån för kapitalet profit osv. Avfall är alltsammans!

Ny är det äntligen fredag och helg ledig sådan. Härligt att slippa dårhuset i dagarna två helst permanent!

1 kommentar:

  1. MUPPAR är exakt rätt etnicitet! 2,5 timmar lunch! 45 minuter förmiddagsrast! Fika före det och sitta och leka vid en dator och fokusera på som förstora sitt handikapp samt involvera omgivning i sitt handikapp! Åk tbx till fiskmås hålan Tack!

    SvaraRadera