lördag 28 november 2015

Underbar Harmoni!

God afton!

När man handlar det enda att bruka, snus, är det svårt att låta bli att prova ej tidigare prövade sorter. I onsdags köpte man två dosor Epok och döm om ens förvåning när man öppnade en av dem och idioter hade gjort tubformade påsar! Jävla idioter! Likaså i den andra dosan. Hur i helvete är folk funtade? Bluff dosorna är blåbär och kaffe. Första man köpte var helt okej och bra styrka i, rätt smak men den hade de inte i onsdags. 

En  bra "dosa" i rostfritt stål med lämplig etikett på ovansidan fann man på MM ja de hade olika teman men den på bilden nedan var bäst. Den hade varit bra när man var i tonåren och somliga tiggde "åh har du en snus..." tyvärr fanns parasiter som snodde halva dosan ibland  (då använde man lössnus). Tider som flytt och inget man vill i sina värsta mardrömmar återvända till! Vuxenlivet är mycket bättre. Stackars satar barn och ungdomar idag.

När minnet är kort afrikansk dvärgklogroda

God dag!

Ja, idag fick man åka till stan då man glömde maten till grodorna i onsdags. Lika bra var ju det för man fick dessutom en uppdatering om hur mycket förändrats gällande djuraffärerna där. Det märks att Arken Zoo är på strömpilen och ligger alldeles för avskilt från centrum i dag var det två personer förutom två personal där och när de inte hade vad man var ute efter så åkte man till Djurmagazinet och där var så mycket folk som man aldrig tidigare sett i den butiken. Dessutom hade de erbjudande om tre växter för en lämplig slant vilket man köpte förutom röda mygglarver blev det en förpackning Artemia till grodorna för att se ifall det är populärt samt en förpackning Tubifex till fiskarna och det var jätte populärt! Men som med det mesta får det bli i begränsad utdelning.

Väl mött! I undervattensvärlden.

fredag 27 november 2015

Stoppa dårarna !!!

Nog fan blir man rasande på idiotin bland dasspappren! Läs tidningar. De ska krossas och molekyliseras politiskt så att de kvävs till döds. Ja inte svenskvänliga utan fascistiska per automatik kommunistiska för det är de! Bannlys islam, romer och allt kommunistpack från vårt land nu!!! Med denna åtgärd löser landet all brottslighet, ökar andelen etniska svenskar och rätar upp landets ekonomiska och sociala välfärd till dräglig. Alla emot skall tvångsdeporteras till andra länder där de dräggen kan fortsätta sin destruktiva målsättning och utrota sig själva.

måndag 23 november 2015

När det händer!

Vad man avser är att somliga drägg borde halshuggas. Buss som skulle avgått 17:05 kom in 16:59 och tvärstannade vid första hållplats och idioten gasade omedelbart vidare till nästa hållplats. Då blir det väl 18:10 cirka 40 minuters väntan i -10 grader är inte bra! Men efter 8:an gick man ner mot hållplats hem men tyckte det var väl många som väntade på 18:10 linjen så kom istället bussen som skulle avgått 17:20. Tala om en fullträff! Så man hann med den och är nu hemma mätt och belåten efter en god middag. Så bra är det sällan det tajmar.

söndag 22 november 2015

Skönt med alternativ!

God morgon!

Ja som sagt så skiftade man från sommardäck till dubbdäck på bilen och idag blir det att placera kupévärmaren så att man på onsdag kan sätta sig i en bil med lämpligare klimat. Man gruvade sig för däckskiftet då man tidigare haft erfarenhet av hur jobbigt det var men som med muttrarna till framhjulen så hade man glömt hur fantastisk den nya, tunga 2,5 tons garagedomkraften är och man kunde t.o.m. u t a n förlängningsröret hissa upp såväl framvagn som bakvagn! Den investeringen var väl värd de 600 den kostade på Biltema förra sommaren!

Till nästa vintersäsong måste man försöka få loss klös till nya dubbdäck och även fixa så att det mesta funkar och att bilen går genom besiktningen. Man fixar inte bara för att den ska rulla genom besiktningen utan helt och hållet för den egna viljans skull och de egna kravens skull.
Yttre skönhet är fåfänga! Det är absolut det minst nödvändiga då ser man hellre till att allt för övrigt är i bruksskick, det är det som håller upp att man kan fortsätta köra med den.

Kjolahopp tjolahej frän grej kanske häftig tjej...mmm nej!

lördag 21 november 2015

I helgen kan det bli av...

God morgon!

Då var det lördag men igår fredag återvände man till "jobbet". Visst, det mesta var som vanligt, kaos, men som vanligt ställde man om till ordning. Vet inte om man är så pigg på att det blir för många vid arbetsplatsen när det inte är nödvändigt 5-6 personer där man klarar sig smärtfritt ensam. Tyvärr ser det inte bättre ut så man får väl utnyttja mängden på lämpligt sätt.

Tidigare åt man standard frukost müsli med fil och kaffekoppen. Ja det blir måndag-söndag då medicinen kräver det och något är bättre än inget. Tom mage och medicin med endast vatten så upphör medicinen att verka. Så ofta man åkt och jobbat på fastande mage och för att inte tala om skoltiden! Hemska tanke choklad och bullar sedan blev det kaffe och bullar... nåja, det var en tid det med som passerat med snart 30 år.

Mitt på dagen kan man känna sig hungrig även hemma så i torsdags fick det bli en mindre nyttig lunch. När alkohol i princip är helt ute ur bilden för vanor kan man kosta på sig lite onyttiga saker. Idag blir det mest troligt skifte till dubbdäcken på bilen annars blir det omöjligt att använda den på onsdag. Härligt är att köra själv. Då vet man att värmen funkar man slipper vänta onödigt länge på att få komma sig hem samt det bästa - man åker dit man vill n ä r man vill!

Väl mött! Någonstans I Sverige.

UPPDATERING

Jomänn visst blev det av med skiftet till dubbdäcken efter någon timme var man klar men ovanligt nog hade man missat efterdra de främre hjulmuttrarna så det gjordes så nu är bilen redo för vinter väglag. Det känns skönt att ha det gjort. Då återstår bara att ta sig till stan på onsdag och göra de sedvanliga ärendena. Sedan får man se vad det blir. Lördagsafton och man känner sig mör efter däckskiftet så man får se hur länge man orkar vara uppe ikväll.

torsdag 19 november 2015

Så "dog" KD i skithålan Vännäs!

God dag!

En hälsningsfras man använder här likväl som i verkliga livet. Även om den än så länge i n t e varit det och skulden bär ansvariga på KD alltså kronans droghandel. Det politiska partiet har KriDem i förkortning det bör alla vara medveten om! Nog nåväl så tog man jånnen dit och tog kölapp för recept men efter 20 minuter gav man upp. Det skall ta m a x 5 minuter per person och 20-30 minuter är åt pipan för långt dröjsmål!!!

Därmed är de bojkottade och man får göra special tur i Umeå istället. Tragiska Imbeciller att inte förstå att man skyndar på annars riskerar de snart att alla passerar förbi och går. Skulle inte gråta utan tvärtom ifall de tvingades slå igen inom kort!

Sedan är det utgångna produkter som naturgodis mm de ändå kränger iväg!!! Nåja, det finns sannolikt alternativa produkter till det man tar som funkar långt mycket bättre och inte ger biverkningar och andra konsekvenser. Det är bra med konkurrens då tvingas dårar göra vad de s k a l l göra!!! Och media, myndigheter mfl fortsätter förvilla svenska folket med att "terroristen är i Norge" allt för att bevara lugnet men sanningen säkerligen är en helt annan.

Slut på tjut skjut eller njut? Se en glapp trut tro en snut...

onsdag 18 november 2015

Nostalgi utan problem

God morgon!

Anledningen att det för närvarande blir en del postningar är dels att man är sjuk pga en rygg som värker och då jobbet inte erbjuder bättre assistans i form av hjälpmedel tvingas man vara frånvarande  och naturligtvis svider det i ekonomin men då lösningar är bortom horisonten får man ta det som det kommer. Sedan har det varit en hel del på tapeten och när allt faller i "registrering", "spårning", "granskning" och vice versa mentala sjukdomar så får bloggen bli media för yttrandefriheten och reaktioner. Den som tyst är samtycker och de som kvävs till tystnad exploderar slutligen. Så är det.

Nåja, inget nytt under solen så då blir det vad man är bäst på. Nostalgi! Det förflutna behöver inte alltid ord och utbredda texter inte heller långa dikter eller spalter. Som det så väl är känt så säger en bild mer än åtskilliga ord och uttryck. Därför har man samlat ett knippe bilder där varje enstaka kan få betraktarens minne och fantasi i rejäl rullning.

tisdag 17 november 2015

Man kan knappast tillfredsställa alla!

God morgon!

Ja ytterligare en ny dag nalkas och gårdagen försvann i horisonten.

När alla tiggare sitter vid affärer och alla tycker olika om dem och deras själslösa liv så måste man tillägga att det finns andra som genomför tiggeri genom att på  papper berätta hur framgångsrika de blivit med presstöd och prenumeranters gåvor i form av kapitalbidrag. Det är också en form av tiggeri! Även om man får något i utbyte. Lite som att skänka ett bidrag till någon organisation och få en tidning som tack för besväret. Vill man fortsätta få tidningen får man lägga ut för en prenumeration vilket förvisso är hyfsat  men att a l l t kostar ja t.o.m. Pennor då råder endast kapitalets vansinne! När andra skänker pennor, reflexer och allt möjligt tycks somliga ta betalt för allt. Ja mest troligt luften och livet ifall dessa någonsin fick en minimal smula makt.

Det kan jämföras med Adolf och nazismen även om somliga vänder kappan efter vinden så finns hela tiden det grundläggande begäret "Mera pengar nu!" För oavsett h u r mycket kunskap eller desinformation dessa än har skall kapitalet aldrig styra så att de till slut försöker kränga sten från vägar för kapitalets vansinne. När man upptäcker detta genom att exempelvis en tidning blir sämre och tunnare i sitt innehåll avslutar man eventuell prenumeration och tillhandahåller det fria ordet!

Så enkelt är det. Nu tycks tiden vara inne för alla gamla "som man minns" att totalt göra bort sig offentligt till förmån för fem minuter i rampljuset och sedan för evigt förträngda och bortglömda tvingas kämpa verkningslöst för existens överhuvudtaget! Det ska svida och bränna tiden ut vad de utgör andra till offer.



"himlen är blå men man vet ändå vad man tänker på..."

måndag 16 november 2015

Otroligt......men sant!

Hjärndöda lik är det enda i såväl familj som i samhället. Säpo ska sjukt söka efter invandringskritiska invånare. Det är likhetstecken med att gå tillbaka i utvecklingen från tiden nu till 60 talet! De lever i sin egen lilla bubbla den organisationen. Hot mot regering med flera kan utdöda "högerextremister" helt uteslutas. De som ligger bakom är vänster extremister i märkligt samarbete med. Ja det kommer aldrig avslöjas här så att organisationen kan avfärda det i teatraliskt b-skådespel. Föga förvånande att Paris attentaten var en "insider" gärning. Politik är och förblir rävspel som korruption att involvera civil befolkning är att spela med pjäser och det fungerar exakt likadant i landet Zoo  (fd Sverige).

Förvisso var det tragiskt med Paris men media tycks inte inse att de fortsätter sjunka när de slirar än djupare ju mer de ältar alla fragment till leda  (för läsare) och visar uppenbarligen nyhetstorka när de vägrar skriva om verkligheten som de borde!

lördag 14 november 2015

Så kan det gå när skallen blåst är så

God morgon!

Ljuva lördagsmorgon efter en skön natts sömn. Trist att helgerna ibland är 1-2 dagar för kort men tyvärr är det så och vad kan man göra åt det då?

Läste vad de flesta andra så småningom kan komma att läsa. Terror dåd i Paris med otalet döda invånare. Tragiskt för befolkningen att ha värdelös regering precis som i landet Zoo. Helt säkert kommer det bli än värre blodbad här än någonsin någon annanstans! Detta p.g.a. äckliga propaganda parasiter som indoktrinerat delar av folket med multikulturens "spännande nya och fantastiska fascination". Jo, slakt, blodbad och krig är väl det för spännings utsvultna journalister i vänsterleden. Må de bli första offren sedan sjuklövern och slutligen felröstarna. Rätt åt dem.

Idag kan vad som helst bli aktuellt, kanske skifta däck på bilen jo och sen får man se.
Najs spajs fågelbajs.

Vid närmare eftertanke kan det trots allt vara så att det finns fruktan för IS att attackera Sverige, av fler skäl än ett, vad dessa skäl skulle komma att vara får förbli hemlighet inlåst.

fredag 13 november 2015

Intressant om än i efterhand...

Hej!

Ja i onsdags fick man Nya Tider och det ser ut att bli rätt skaplig läsning framöver helgen. För övrigt finner ju de flesta de verkliga nyheterna på nätet i form av de som pickles strömavbrott i hjärnkontoret  (lyckolandet) nämnde i skräpet "så mycket bättre" och det är oftast att vara sämst! Lyckopiller är väl kommande albumtitiel kan man tänka sig.

VEM I HELVETE BESTÄLLDE REGNSKITEN!? Jo terroristregeringen svett sarn Röfven och övrigt bihang. Avsätt dem alla deportera till avfallsförbränning eller likvärdigt. Tillsätt experterna och få ordning på landet!

torsdag 12 november 2015

Ibland är det enkelt

Skönt att veckan närmar sig slutet bara en dag kvar. Bytte i morse busskort till det nya, funkade bra så man får se om det funkar lika bra på länstrafiken. Bra med överföringssystemet då får man behålla de resor man betalat för.

Somliga pajasar i politiken underhåller och det är ju kul synd bara att det går ut över landets ekonomiska tillstånd.

Hupp häpp hopp åt helwitte! Hä hä hä

lördag 7 november 2015

Det klarnar mer och mer...

God afton!

Det börjar klarna mer och mer ju mer man läser. Fantastiskt vad bra somliga sk "artister" är. När de inbillar sig att det ska få förväntad effekt så får det istället motsatt. Det är ju lysande och det är en stor för att inte tala om jätte volym nyttiga idioter som ger gratis reklam till internetsajter man själv fångar information från och detta i ett hemstickat familjeprogram i en antidemokratisk avfallskanal! Inget kunde väl bli så mycket bättre! Dessutom...som tillägg; det gynnar starkast och mest den egna karriären och framtida album ifall man rider på den aktuella vågen dessutom har personen som framförde skiten haft och har psykiska besvär. Det förklarar vad 87% av de nyttiga idioterna också har!!! När sedan popularitet dalar och den grå vardagen träder in med full kraft får man se ifall det blir lika glatt och problemfritt. Det återstår att se och är bara underhållande ur alla synvinklar.

Man har förstått varför den sajten låter kommentarer flöda fritt, med vissa gränser där alltför grova kommentarer omedelbart tas bort. Det kommer aldrig någonsin system media att förstå och även om de gör det är det inte "PK" och då blir det bara släta, smickrande och tråkiga kommentarer som modereras.

Lyssna på Skrewdriver, Combat 84 och andra bra band så blir ni lyckligare för var dag som kommer och går!. Är det rasism? Då är man och många fler mer än gärna rasist!

fredag 6 november 2015

Skrota mupp partiet vänsternazisterna!

God afton!
 
På busshelvetet hem. Slut på Arbetsveckan två sköna dagar att göra det bästa.

Nu måste smr rycka in och göra en fin insats mot etablissemanget. Bort med mupp partiet och vänsternazisterna omgående. Sedan fascisterna och hycklarna. Deportera patrasken ut ur Svea så vi millimeter för millimeter kan återuppbygga fosterlandet. Allt tar sin tid men vad rakt ska bli får ta den tid det tar alla arbetslösa har ändlösa dagar kvar. Makthavare med globalt fokus är det enda som gäller för att se till att det inte i landet smäller. Det blir bäst så. Störta nuvarande regering allt i skammen bihang harmoni kan endast uppnås då.

torsdag 5 november 2015

Fortsätt att åka bil!

Ja fy fan vad usel a l l busstrafik är! Överväger att börja köra egen bil och skita i all imbecill busstrafik! För det är verkligen vad den är! lika katastrofal som regering, mupparna och allt I skammen och naturligtvis de sk "87%" som röstade med röven och inte huvudet!!! Vinsten är noll, komfort likaså. Dessutom tvingas man åka genom orter och byhålor och byta till annan buss pga idiot som försatte arbetsplats helt fel!!! Det viktigaste är att man är framme den avsedda tidpunkt man beräknat. I det aids hålet man tyvärr tvingas jobba i där  saknas själ som skäl att värna om någon miljö det förblir aids hålet som helst borde släppas en fin a bomb vars sprängkraft motsvarar 2500 gånger Hiroshima 1945. En detonation i Stockholm en i Göteborg en i Malmö och slutligen en i Skåne så  blev vi kvitt allt avfall och kunde bygga såväl skyskrapor som lägre fastigheter för flyktingar och EU migranter och även bygga sommar bostäder till turister och genomföra massor av olika b r a idéer utan att en massa onödiga varelser var hinder som det är nu.

Allt söder om dalarna kunde stryka med så fanns efter bortforsling av det bombade hyfsat stor och skaplig yta även för återuppbyggnad av naturen och plantering av skog och annan växtlighet.

Bästa förslaget genom detta lands historia någonsin!

måndag 2 november 2015

Allt möjligt kanske

I somras inköptes två mobiler sk Androider. Den ena har fn abonnemang tills htc'n är repad  (ej inlämnad ännu) den andra funkar kontantkortet utmärkt i och så får förbli. Nackdelen med den ena är att den slukar ström  (Samsung) det är en av anledningarna att den kan komma att bli temporär. Den andra är man nöjd med som den är trots att det inte finns "blockering" eller "spärrlista" i telefon delen. Den ena betalade man 1790kr för medan den andra gick på 990kr. Så det dyrare är sällan det bättre kan man lugnt konstatera. Mmmm...ja.